Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-05-25

hi!
itt vagyok ragyogok. reggeli előtt vések egy naplót. aztán majd lassan széppé varázsolom magam és indulok dógozni, mert tegnap megjött az sms, hogy ma igényt tartanak rám. gondolom, ezáltal holnap is. de akkor már 8 órát húzok le, ma csak 4-et. elég lesz az is. este meg bele kéne nézni a grafikába, olyan barátkozzunk vele jelleggel. majd kiderül, hogy sikerül.
kedden láttam Sznupit :) késtem. az utolsó fél órára kerültek elő azok a nyavalyás telefonok... aztán kapkodtam, hogy minél előbb eljöhessek, de fél 6 lett így is belőle. ettünk kormost, néztünk kavbojos filmet (már amíg hagytam :P), szerény véleményem: "csodás" :) de biztos van akinek bejön, ha csávok smárolnak meg miegymás :)
tegnap volt meccsem is. nem voltunk csak négyen így az ellenfél 3-0vall nyerte a meccset, de azért elfocizgattunk. egyik kolléga átállt hozzánk és a szemerkélő esőben egy jó kis hajtós meccset letoltunk.
a bal térdem nem viselkedik normálisan :S vizsgálgattam, és mintha a formája nem egyezne a jobbal. remélhetőleg csak bedagadt, vagy ilyesmi. ha nem múlik el, mehetek doktorbácsihoz, mit mondjak: se kedvem, se időm ilyenekre. mindenestre bekentem, aztán meglátjuk. kézbe is rúgtkak tegnap, de az nem érdekes, majd elmúlik. a csuklóm is kezd helyrerázódni.
hát ennyi lenne.
pénteken Sznupizok legközelebb, ami pillanatnyilag rohadt messzi időpontnak láccik... de majdcsak kibírom addig. kénytelen leszek. a jövő hét... hehe, fenomenális... hagyjuk. mindent a maga idejében.
adios!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat