Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. március 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. március 1.

nemtom, elgondolkoztatok már azon, hog ha vkivel bajotok van, akkor valóban vele van bajotok, vagy veletek van valmi gáz? ez nem mindig evidens...
persze nem véletlenül jött ez elő, ma megint hasznos tapasztalatokkal lettem okosabb. nem pozitívak, dehát kell ilyen is.
nem értem, mért olyan jó kizökkenteni, meg alágyújtani másoknak, legalább megpróbálni, dehát azért mert én nem látom értelmét, attól még biztos van.
holnap megyek partyzni, legalábbis a mai állás szerint, persze ez nem biztos, majd kiderül. lehet nem lesz kedvünk hozzá. dehát... végülis az étlap jó lesz asszem, ha másért nem is, meg a hangulat kedvéért megéri. most mit veszíthetek, na ugyan mit.
nemtom, ebből a mai bejegyzésből ki és mit vett le, leginkább ki mit vett magára. nem mondom, hogy nincs benne semmi célzás, de, azért annyira nem erőltettem a dolgot. megvan az oka. mért törődjek olyan dolgokkal, amelyekre úgysem tudok hatni. feltehetném úgy is a kérdést, hogy miért törödjek olyan emberekkel, akikre nem tudok hatni? hmmm. ez is elgondolkodtató.
miért mindig én legyek a jófiú? aki mgpróbál mindent helyrehozni. fenéket. hát ugráljanak mások ha akarnak valamit tőlem.
ki vagyok én, valami kapcsolatmegmentő és fenntartó? hát könyörögjek, vagy mi. nemár. egyesek besétálnak az életembe, mások meg ki. de elmondhatom, hogy én mindent megtettem, mindent kimondtam, és a maximumra mentem, sosem értem be kevesebbel. éshát biztos mindenkinek más a véleménye, de mindenki mondja a magáét, én meg az igazat. és ez van. ha nem teccik, akkor nem.
valaki írt egy levelet, amiben van egy pár dolog, amit ide kitehetnék idézőjelbe, de nem, mert lehet, bántó lenne. én meg nem akrok senkit sem megbántani. akkor sem, ha esetleg szeretnék faragni rajta, vagy úgy érzem megérdemli. még mindig csak egy okom van erre: semmi hasznom belőle. akinek nem teccik, akinek baja van velem, az elmehet a francba. engem nem érdekel.
jah, kimondtam mindent. nem volt túl jó napom, ennek több oka is van.
meg tudok ilyen is lenni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat