Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. március 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. március 5.

ezt a bejegyzést most két nagyon "kedves" embernek szánom. bizony! egy egész oldalas bejegyzés a naplómban.... :)

van az a bizonyos dolog, mint emberi hülyeség. soroljunk fel rá példákat: mama bottal lépni sem tud, de a villamosra elsőnek száll fel. a váci úton egymás mellett megy anyu és apu, de kettejük mellett képtelenség előzni, tovahaladni. papa és papa barátja a lépcsőn állnak meg beszélgetni, nem törődve a mögöttük morajló, rendszerint siető tömmeggel. a metrón leszálláskor elzárják előtted a leszállás lehetőségét...
szóval ilyen és egyéb, ehhez hasonló nyalánkságok.

ez csak egy bevezető. én egy szemét, nőket kihasználó, rohadt kis bme-s vagyok. legalábbis két ember szerint mindneképpen. ma éjszaka is megkaptam, reggel vödörnyit könnyeztem, mikor megláttam, hogy megint 0%kal szavaztak rám. volt már rá példa, rendszerint 9-10 évesek szoktak ezzel élni, miután valami esztelen szöveget teszek az adatlapra, dehát, tőlük belefér. :))

nade. van két rajongóm, volt szobatársak. ha rosszat akarsz rólam hallani, nem törödve az igazságtartalommal, keresd fel őket garantált a siker. sőt!! beálhacc a klubjukba. csak annyi a feladatod, hogy hajnali fél 4kor sms-t írsz nekem, vagy felcsörgetsz, lehetőleg 4szer, 5ször. NEM LEHECC BME-s, és NEM SZERETHETED A SÖR-t. mindenfélée csesztető emilt írsz, és benne engem állítasz be bunkónak, tekintettel lesze a "lőcs" nevű szó használatára, satöbbi. itt a tevén írsz hasonló levelet. mindenkinek elmondod, milyen rosszul bánok a nőkkel, meg mindenkit csak le akarok fektetni. felemlegeted a volt barátnőimet. azt a rengeteg kettőt (akit ők ismertek).... soroztaban gyártod az új tevéket, hogy rám 0%kal szavzhass. és természetesen belelátsz a fejembe, messzi kilométerekről megjósolod, hogy nem járok suliba, csak otthon rohadok és alkoholizálok. jah, és ezen csodás tettek miatt még viccesnek és poénosnak is találod magad :))))

szóval csak ennyit kell tenni. ugye nem is olyan nehéz. :)))

jah, mindezt 23 éves srácok csinálják.
de mondom, én vagyok a szemét, és nem ők a gyerekesek. :)
ha mázlitok van, most felkerül az adatlapjukra rólam mindenféle sz@rság és még így rájuk is akadhattok....:)
de jó lesz nektek :P
mára ennyi.
de ha télleg sikerül velük összefutni, megmondhatnátok nekik, hogy tudok beszélni, levelet írni, minden kulturált levélre szoktam is válaszolni. de pillanatnyilag az a stílus, amit ők képviselnek, az én egyszerű kis bme-s életembe nem fér bele. ha esetleg sikerül visszavenni, vagy rájönnek, hogy semmi értelme annak amit csinálnak, akkor talán beszélhetünk... de nem várok sok sikert. eddig akárhányszor próbáltam megoldást taláűlni, a lentihez hasnló hangvételű választ kaptam.

nade, ti, rendes, és aranyos emberkék, akiket itt megismertem, legyetek jók :P

bye!



íme az éjjel kapott levél egyiküktől:

Szia zOLTÁN!
Versenyezzünk! Te tiltasz le gyorsabban, vagy mi regelünk gyorsabban új tevéket? :) Milyen hosszú már a tiltólistád? :))) Segítünk, hogy a tiéd legyen itt a leghosszabb! De van megoldás! Tiltsd le a tevéket ID szerint 1-től kb. 300000-ig, és akkor tuti nem fogunk tudni az új tevékkel szavazni! Na? :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat