Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-07-21

vojics trutymo: emberi történetek.

a monitor
szóval kaptam egy kis zsét, és egyből arra gondoltam, hozzá kell nyúlnom és el kell költenem. nem. nem ez a történet pontosan. egy laptopon gondolkoztam, hogy haza is tudjak vinni ezt azt. pontosabban ha van egy feladat és gép kellene hozzá, akkor ne lógassam a fütyikémet tehetetlenül, hanem tudjam csináli a dolgokat. hogy jön a monitor a képbe? lebeszéltem magam a laptopról, mert rohadt drága. veszek egy új moncsit, megveszem sógor régi gépét, amin megy minden aminek mennie kell és a régi moncsit hazaviszem. az eredmény: két gép. egy itt, egy ott. szal megvettem a samsung 930bfes monitorját. persze nem volt ahol néztem, "elfogyott tegnap, talán holnap lesz". nem lett, "de majd hétfőn". aztán megnéztük neten, volt a usersben, leszóltam telón, lementem megvettem, belőttem. ennyi.

newton törvénye
az öreg elnézett valamit. gondolkozott számolt, aztán kijött valami okosság és megalkotta a tehetetlenség törvényét. minden test nyugalomban van, vagy ... blablabla, mindenki tudja. de. mi az igazi tehetetlenség? mikor kajálás közben a legimádnivalóbb lány szemébe nézel, aki történetesen és szerencsére a bartnőd is, és nem tudsz tenni semmit, hogy megold a problémáit. mikor a csillagok lehozása sem segít. tényleg szeretnék tenni valamit. de úgysem tudok. csak meghallgatni. sajnos.
a pizsi is tök jól állna. nem lekenyerezés. nem felvágás, hogy megvehetem. csak... csak szeretném. de nem kell miattam megváltozni, nem kell belemenni, mert nem elvárás. nem is fogok haragudni.

hülye
vagyis én, mert csak hallgatok és nem fogom meg a kezét, meg hülyén viselkedem, pedig mindig azon vagyok, hogy mindig meg kell beszélni. megbeszélni? feneéket, erről szó sincs. egyszerűen elfogadni. áááá. belekavarodtam. szal nem letörni a semmin. persze letörtem. de szerencsére feloldódott a hangulat, persze tudtam, hogy nincs jó kedve, mert... tudom miért, és meg is értem, és szeretnék segíteni (lásd egy sztorival fentebb) és beáldoznám a közös hétvégét is csak hogy eljuss apudékhoz, mert tudom, hogy fontos Neked és ezért nekem is. leírtam mindent amit akartam. nem akartam bő lére ereszteni, csak a lényeget.
:*********** (hízelkedős, nyaliszós)

este teló, el ne felejtsd.
:*********



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat