Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005-11-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005-11-21

megint hétfő van. esik a hó : ))) bár itt pesten mindig csak a dzsuva marad utána, elolvad... nyaff. de csak essen még, aztán megyünk szánkózni : )
ma nem jöttem be 8ra. minek, gondoltam, lacihoz? erre kiderült, hogy most a fehér gábor jött be órát tartani 8tól délig, a másik tárgyból. minek is szólnának előre. ergo lemaradtam a feléről. de a neten fennt van a vázlat, valamire az is elég lesz. túlélem. grafóeredmény még sehol, a pénteki szabtechről sincs még hir, ez utóbbi persze nem lepett meg.

mi is történt velem... péntekig szabtechet erőltettem a fejembe, tán meglesz. különben morcos leszek. aztán 4kor bekapcs telefon, ir Sznupinak sms, és : ))) csak találkoztunk... : ) igaz csak pár óra, de ki a kicsit nem becsüli : ) nem is távozott üres kézzel. tündérkirálylány : )
a héten nemtom, mikor látom. a csüt ugy néz ki, felszabadult, tényleg laci tart duplaórát, én meg nem leszek rá kiváncsi... de lehet csak péntek... nyaff, hol van az még. zh nem várható, csak önlabra kell anyagot heggeszteni. ráér még...
megyek... pápá!
:* Sznupi : )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat