Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. szeptember 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. szeptember 17.

...aztán lefeküdtem este és elkezdtem gondolkozni, vagyis inkább emlékezni. a múltra. nem a közelmúltra.
hogyan távolodtam el olyasvalakitől, akit nagyonis közelengedtem. hogyan és miért? a történetünk még a gimnáziumi szalagavató időszakán kezdődik. igen. vele táncoltam. akkor és ott. előtte csak egy osztálytárs volt a többi közt, csak egy lány a sok közül. aztán jóba lettünk. egyre többet beszéltünk. lassan megkezdtem az éjszakai életem élését, őt is ott találtam, ott is együtt voltunk. a suliban, diszkóban, kocsmázások közepette, séták, nagy beszélgetések, lányokról, fiúkról, életről, mindenről. közben jött az egyetem. neki a fősuli. elkerültünk, de a hétvégék megmaradtak. egyikünk sem találta az igazit. tökéletesen megértettük egymást, de sosem merült fel bennünk, hogy ő és én együtt, mint egy pár. hiszen mi barátok vagyunk. csak elrontana mindent...
aztán elteltek az évek... kezdtünk távolodni, aztán mire újra mellette voltam egyszercsak fülig érő szájjal mondta, hogy szerelmes, hogy megtalálta.

valahogy furcsa volt már utána minden. találkoztunk még, de... mégis, már nem volt ugyanaz. idegennek éreztem magam, ő nincs egyedül, én igen, már semmi sem ugyanolyan. elvégezte a sulit, én belebuktam egy évbe. kiestem a társaságból, a régi ismerősök mind eltűntek.

nem mentem többet. őt sem látom már.
csak a kérdés maradt meg. valóban elrontott volna mindent?
belegondolva... rengeteg olyan dologtól megkimélhetett volna, amit meg kellett élnem. persze, más oldalról, lehet hogy pár embert így nem ismerhetnék. de lehet, hogy igen. ez már csak feltételezés.
de tudom, hogy ő most boldog. és nem azért nem beszélünk, mert már nem vagyunk fontosak a másiknak. csak így hozta az élet.

de a kérdés... a kérdés az csak kérdés marad ezután is. megéri e kockáztatni mindent, ha olyasvalakit találsz, akivel minden perc élmény... lehetsz e telhetetlen. akarhatsz e többet...?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat