Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-05-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-05-22

Csókolom.

Előkerültem. Megvolt első csodálatos munkanapom. Na, nem kell izgulni, nem volt vészes, de az a 8 óra.. Wáá, még meg kell szokni. A lényeg, hogy opénz áll a hához. Előbb utóbb. Persze nem ilyen egyszerű az élet. A személyzetin szülni ment a néni, aki nekem beléptető kártyát adna, így ma is holnap is, és várrhatóan egy darabig vendég kártyám van, ami nem egy fasza dolog. túléljük. szal 5kor kiszabadultam, összefutottam keresztanyusékkal, kkaptam tőlük epret, amit aztán Sznupikámmal befaltunk. végre. soka na után megint összeakadtunk. meg holnap is. happy voltam. meg vagyok is. fenemód tud hiányozni, már nem tudtam tegnap sem mit kezdeni magammal, néztem a dűnét, de... nem kötött le annyra, hogy ne járjon a fejemben.
holnap lesz a form házi védés. majdsnem szívrohamot kaptam este. felmegyek a tárgy oldalára, hogy mikorra kell mennem. megnézem a konzulensem listáját, zolika sehol.. fasza. kezdett a torkomba ugrani a szívem. milyen jó, hogy múlt héten végig azzal cumikáztam és akkor sehol a nevem. már olvastam a leveleimet, hátha nem fogadta el vagy ilyesmi, aztán ott is a levél a listán, infók és a lista.. lám, azon meg rajta vagyok na akkor minden ok, helyen vagyunk a tárgy oldala a ludas. zolibácsi holnap 11:45re megy házit védeni. aztán irány meló és fél 5 körül lelépek, mert Sznupőit holnp is látni szeretném. 4 óra után igazán elengedhetnek. amúhgyis csütörtöktől jön a hardcore meló, ahogy ma kiderült.
tökjó, hogy van egy Sznupim :)))
fáj a csulkóm, meghúztam szombaton meccsen. persze előtte, mikor lövöldöztek a csapattársak. a bal térdemre néha nem tudok rátértédelni. fasza. nyomorék leszek... de túlélem, ápltom krémmel, meg eddig minden bibi elmúlt rajtam, hozzáteszem a csuklófájásom is javzult délutánra.
ha nem gond, mennék elvonulni, meg tündérkirálylányról álmoni. mert az jó :)
puszkány!

ui: ma egy éve! valahogy meg kell lepnem. lehet, nem mostanság, mert nincs jó ötletem. a virág meg standard, meg jólesik :) puszkány!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat