Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-10-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-10-30

hali.

épp erre jártam, gondoltam, vések pár hierogrifát ide is.
holnap zh-zom, ma zh-ztam. a maira van sansz, hogy meglesz, minden a jav-táson múlik, kissé peches voltam a feladatsorral kapcsolatban, de reméljük, zért meglesz. ami a holnapit illeti, hát erős kétségeim vannak. persze reggel 6kor felkelek és nekiálok még, hogy a lekiismeretem nyugodt legyen. de kevés ez a szűk egy nap. főleg, hogy fele angol nyelvű, és azért annyira nem vagok ott a szakmai angolban, főleg az optikai hálózatok terén meg a fizikai dolgokban. de nekiállok.
nincs kedvem hozzá. pénteken meghalt a modemem, így ma 12 kiló ellenében vettem eg adsl modem és router egybegyúrt valamit. eltartott egy ideig, a ig beadtam neki, hogy mejen, de azért sikerült. feltettem a noteszra a linuxot, remélhetőleg sem elbaszarintani nem fogom, sem pedig egyéb oko miatt nem kell jódarabig a partíciókhoz nyúlnom.
htvégén hazamentünk Bogyómmal. olyan gyorsan elröppent, szinte nem is volt hétvége. ezzeg ez a zh-s időszak nem múlik. jut eszembe a labor feladatimmal is tökre el vagyok maradva. szerdán mehetnék bogyóval, és bemutathatna nagyszülőknek, apukának, dehát mit csinálok? tanulok. f@sz kivan az egésszel. és akkor most örülnöm kéne, hogy nem megyünk szerdán kirándulni, mert tudok tanulni. jajj, de qrva jó... :( ugye majd lesz jobb is? persze tudom, esz, sőt már este is jobb lesz, mikor bebújok Bogyi mellé. mert az mindig jó. nem kell rosszra gondolni, persze lehet. csak egyszerűen tök jó mellé bújni. van valaki, aki mitt érdemes csinálni. mindent...
hétvégn meló lesz otthon. meccs is. vagy összejön mindkettő vagy sem. jó lenne meccsre elmászni, de nem akarom faterékat a sz@rban hagyni. mivel 5kor lesz, talán megoldható, mivel akkor már sötét lesz, akkor pedig mi sem melóunk már. de ha azon múlik, nem megyek sehová. megvan a fontossági sorrend. (arról had ne beszéljek megint, hogy labor is kellene hévégén IS csinálni.) na mindegy, majd lesz valahogy. mindig van valahogy.
ellépek. legyetek jók és álmodjatok angyalkákkal, meg mittomén mivel, csak jó legyen :)
puszkány!

ui.: bogyi, eért szeretlek, mert... mert vagy nekem. nem tudok szebb és hangzatosabb választ adni. de ebben benne van minden. Nélküled papucs is csak egy darab műanyag. bizony. :***



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat