Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. május 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. május 31.

na. akkor a tegnapi nap és tanulságai. nem menj el focimeccsre, ha nem jön az ellenfél. hogy honnan tudod, hogy nincs ellenfél? sehonnan.. kifürkészed a levegőből.
nade, nem volt olyan nagy baj. elvégre 3an elvoltunk a műfüves pályán, mint a befőtt, jól leizzadtunk, félmeztelenül. szerencsére rajtam hosszú fekete melegitő volt, hogy minden prima légyen :)))
de jó volt. meg utána az az egy korsó hideg sör is...
aztán kiizadtam a zsiromat a villamoson. mintha olyan kövér lennék... de a szervezetemből eltávozott a vizkészlet nagy része :) de visszatöltöttem. na nem sörrel. mindig nem lehet inni.
na ennyit erről.
aztán. élménybeszámoló a westendből. bementem kajáért, de arról nem volt szó, hogy egy kazal hiányosnál hiányosabb öltözetű csaj mászkál benne. jön a nyár, de azért nem kéne ennyire. azért, kemény volt na. éshát nem azért, mert annyira ezt figyelném. de ezt nem észrevenni. és akkor még mi férfiak moindig csak "arra" gondolunk. néha már nem kell szemmel levetköztetni az utcán egy csajt, mert nincs mit levenni róla :)
na mindegy. én úgysem akarom őket levetkőztetni. rajongásom egyirányú.
bizony. én már csak ilyen vagyok. :) amúgy is lógok egy csomó puszival meg édességgel, meg hasonló fincsi dologgal. és be is akarom ezeket hajtani :)
de azért mégismár... tessék nem egy szál tangában kimozdulni otthonról, kedves hölgyek.. én sem boxerba rohangálok az utcán :))) abból lenne csak a pánik :)
délelőtt irány haza.
jó kis vizsga lesz szerdán... :/
de majd lesz valami.
na mentem.
puszi, csók, satöbbi, mindenki aki olvassa, ossza be magának ami jár :)
báj!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat