Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mano naplója


_DUDE_ [120893 AL], gazdája Mano
2009-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120893
2009-01-03

annyira hiányzik ... - :(

ja és asszem kezdek 1enesbe jönni tesommal ( kop kop ) !!
- :)
bazmeg akkor fake vagyok ha ettől jobban érzed magad bazmeg akkor tessék FAKE VAGYOK !! és ezentul minden bejegyzésemhez csatolok egy képet mer egy egoista fasz vagyok meg leginkább fake !!
IDIÓTÁK !! -.-'
lehet h tényleg nem tom befogni a pofámat de mösönön még egész türhető vagyok akkor élőbe katasztrofa már bele se merek gondolni h mijjen lesz ha le akarnak fektetni me akkor engem meg se lehet csokolni me én még akkor is pofázni fogok !!
- :D
nahjo most komolyan tényleg békén kéne hagynom de akkor meg elfelejt és azt nem akarom non nem !!
- :( :s
ma probáltam kicsit tanulni de semmi se maradt meg a fejemben namind1 ja és elkezdtem a tejázgatást vhogy meguntam a kávét !!
igazábol csak arra tok gondolni vagyis az fordult meg a fejemben h miota hazajöttem angliábol elvesztettem önmagam de nemtom !! akkor a pötty iránti lelkesedésem is alábbhagyott volna nem ??!! vagy talán már csak nagyon szeretet és komoly párkapcsolat hijányom van ami előfordulhat de ami késik nem múlik !! és amugyis helyre kell hoznom a dolgokat pöttyel me ez igy nagyon nemjo ami mostvan ...
- :(
de most 1 ideig sztem nem fogom zaklatni neh megutáljon emiatt és elege legyen belőlem és elküldjön melegebb éghajlatra !!
- :s
lehet h télleg borzaszto idegesitő vagyok ... még nem gondolkoztam rajta !! de meglehet nemlátom magam külső szemmel ...
- :(
joéjt szeretlek kicsim kisujj nagyölelés !! szokásos
- :)
SZERETLEK PICIM !! (L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat