Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
tesióra

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
tesióra

Nem is én futok, hanem a lábam. Az oldalam szúr, a lábszáramon viszketnek a hegek, de könnyedén visz előre az izomzatom. Azaz csak vinne. Meg kell állni, újra kell kezdeni, mondja a tanár. Nincs mit tenni. Futunk tovább, és hallom magam mögött a többi lány nőietlen lihegését. Mikor végre megállhatunk, gimnasztikához sorakozó. Beállok a helyemre, csinálom a gyakorlatokat. Egy-két-há-négy. Öt-hat-hét-nyolc. Vörös az arcom, a hajamból percenként esik ki a hullámcsat. Fekvőtámasz. Zsófi mellettem kifulladva feladja. Felülés és törzsemelés.
Mikor ezzel végzünk, kiütő következik. Már-már visszanyertük eredeti arcszínünket a futás után, de most újra érett paradicsomokhoz kezdünk hasonlítani. Engem hamar kiütnek, és érzem: lehorzsoltam a lábam. A többi lány sikítozva rohangál a pálya közepén. Kurvák, gondolom én. Utálom az ilyen divathülye csajokat, és utálok a középpontban lenni. Legjobban azt szeretem, ha senki se figyel rám, és nyugodtan eltűnhetek. Ez a kívánságom legtöbbször teljesül is, ugyanis az osztályban én vagyok a legnépszerűtlenebb.
Mindjárt vége az órának, a jelzőcsengő hangja élesen sivít bele a csendbe. Már csak néhány gyerek futkorászik a pályán. És a sebből a térdemen szép nyugodtan folydogál a vér.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat