Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
2010-10-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
2010-10-11

A cím önmagáért beszél...vagy inkább a véletlen enteremért. Kibaszott teveklúbb.

Tehát 2010-10-11 helyett : The worst German


Ma be kellett volna öltöznöm. Az osztály nagy része ősemberként/bennszülöttként jött iskolába. Nekem meg se fordult a fejemben ilyesmi, mert tegnap egész nap a kétoldalas német szöveg bemagolásával voltam elfoglalva. Igen, bemagolásával. Idáig süllyedtem... Mellesleg nem is értem, miért kell bemagolnunk ilyen hosszú szövegeket szó szerint. Másnapra úgyis elfelejtjük az egészet. Elnéztem a magolós libákat, Orsit (régi jó barátnőm), Zsófit, Laurát, Rékát, vagy-tudom-is-én-melyeket, ahogy lelketlen arccal darálják a szöveget, és olyan hibákat ejtenek benne, amik arról árulkodnak, hogy a felét se értik annak, amit mondanak.
Már sokadszor teszem fel a kérdést: Mit keresek én itt? Én csak a régi, romba dőlt álmaimat kergetem még mindig. (Reál-műszaki? 10.e? Dani? Hotzi család? Sőt: MŰEGYETEEM? Ugyan már.) Nem vagyok ám jó németes. A jó németes Csata Orsika, akinek a kisujjában van az összes táblázat, szó szerint fordít, nem alkot saját szavakat, gyöngybetűkkel ír, és természetesen nem tépi össze a dolgozatot. Én, a rossz németes, négyötödöt (egy négyes meg egy ötös) kaptam a feleletemre, ami nem volt sem monoton, sem tökéletes. Kábultan ültem le a helyemre. Tudomásul vettem, hogy Kárpáti Noémire nem lehet haragudni. Nála még a rossz németesek is kapnak egy esélyt. De többet nem hinném.
Csordás Mária viszont gonosz. Nem sok gonosz angoltanár mászkál a világban, de ő közéjük tartozik. Éppen készen lettem a feladatommal, és hidegvérűen előhúztam a matek középszintű érettségimet. Ő meg leszidott, hogy ilyenkor ne a matekkal foglalkozzak, hanem várjam meg türelmesen(=ölbe tett kézzel), míg a többiek elkészülnek. -.-' Tomi meg rám mosolygott eközben. Megint csak annyit, hogy ugyan már. Nekem csak egy hímnemű létezik a TÁG-ban 'úgy': Dani. Őt meg nem érdeklik a lányok. Nagy valószínűséggel a reál tárgyakon kívül nem sok minden érdekli (ezzel én is így vagyok :$). Akkor meg miért néz egyáltalán engem? Vagy miért beszélget azzal a hosszú fekete hajú lánnyal, akivel már másodszor láttam. De ha járnak, akkor meg miért nem
másznak egymásra a suli közepén, ahogy azt a számtalan TÁG-os pár szokta? Most, ahogy a csajjal volt, megpróbáltam vetni rá egy gyűlölettel teli pillantást (amilyeneket az apja vet rám). Nem sikerült. Egyáltalán miért ENNYIRE gyönyörű? : ×
Mellesleg szerdán váltóverseny. Én vagyok az első futó. Az órákon, mikor futunk, fél körrel elhúzok a többi előtt, néha észre se veszem. Ma még jobb voltam, öt kört futottam, mialatt a legtöbben négyet sem. Imádom a Feri bácsit, a tesitanárt. Ő viszontszeret. :)

Nem találom a helyem. Ilyenkor mindig a Szózat jut eszembe: 'Nincsen számodra hely...' Reni újabban két humános lánnyal lóg, akik agymosatlanok, rendesek és aranyosak, de nekem semmi keresnivalóm közöttük. Reni lassan, de szinte biztosan itthagy, és én rettegek ettől. Elmegy egy másik világba. Lehet, hogy nekem nincs is világom. Nem kellek senkinek. Nem tartozom sehová. Tíz nap múlva leszek tizenöt. Kit érdekel?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat