Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
Dreamdie

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
Dreamdie

Nem vettek fel. Miért vagyok ennyire selejtes?! Holnap kirándulunk BüdiPestre. Pont mint tavaly. =/ Fizikából valószínűleg a rosszabb jegyet kapom. Szép dagadt közepes. :X Nem érdekel. Reál-műszaki nélkül NINCS élet. Tegnap Életem Értelme(NemIsDeni) letesztelt. Felvette a cuccát, visszavitte a tálcáját, tehát úgy tett, mintha ki akarna menni az ebédlőből, de ehelyett megállt a tálalóknál. Én meg utánafordultam, mert azt hittem, háttal van nekem, és nem lát. Mindig utánafordulok, és egészen meredten nézem. Most látta, hogy nézek rá. :s Aztán visszament az osztálytársaihoz, lerakta a cuccát, és csak később ment ki tényleg. Most már tudja, mit érzek iránta. Mit akar még?! :F
Nincs kedvem osztályt kirándulni. Egy értéktelen hulla vagyok. Félek a NYEK-től. Félek, hogy egyedül maradok. Félek, mert senki sem menthet meg Anikótól. Azaz saját magamtól.
Katze nincs többé. Meghalt az álmokkal együtt, amikben élt. A 9.e-sek és a 10.e-sek sincsenek többé, se Dani, a zseni és gyönyörű pasim. Csak én vagyok, a szánalmas hülye liba. Egyedül. Egészen egyedül.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat