Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
közel a vég, és mégis messze van

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
közel a vég, és mégis messze van

Voltam Herzbergben, az IEK-en. Nem volt olyan jó, mint a tavalyi kondorosi, csak a vége. Egyszer körbeúsztam a jéghideg tavat. Azon a vidéken sosem süt a nap, és drága a kaja, de azért szerettem.
Berlinben is töltöttem egy fél napot, és imádtam. Később meg is örökítettem egy festményen.
A horvát REF-et egy Susica nevű helyen egy kastélyban töltöttük. Kétszer voltunk a tengernél, ami ott sósabb, mint Olaszországban, és köves a partja. Az "öreg" haverjaimon (max. 12!) kívül találkoztam Klárával, aki egy új csaj, 15 éves, francia-magyar keverék, hat nyelven beszél. Jól megértjük egymást, sokat beszélgetünk, de van, hogy csak ülök mellette, és hallgatom, ahogy énekelget. Eddigi rövid életem során ő állt a legközelebb ahhoz, amit az újságokban, a neten, és az életben a legjobb barátnőkről olvastam/hallottam. Csakhogy az átlagos magyar lányok legjobb barátnői nem laknak Luxemburgban.
Norvégiai utat tervezek a téli szünetre, talán ott is ragadok örökre. Részben egy eszperantista srác miatt, akivel van egy kis zavaros "szerelmi" ügyem már 8 éves korom óta, de év közben nem is gondolok rá. Másrészt menekülök. A gimi elől. Pedig az egyetlen, aki "itthon" (nem tartom otthonomnak) tudna tartani, az pont oda jár.
Vízilabdatáborban telnek napjaim. Nem érzem magam egy sziporkázó vízilabdazseninek. Enyhén szólva nem is vagyok az. Egyszerűen csak halottra úszom/passzolgatom/játszom magam.
Csak tompán félek, még mindig távolinak érzem az évkezdést, pedig már csak 2 hét. Nem, már nem várom az első napot. Rosszat sejtek. Valahogy nagyon nyomaszt ez az egész.


Hotzi Ancsa, avagy Phenolphthalein Katze

Pólós távlatok

Közel a vég, és mégis messze van.
Rosszul játszom, nem dobok pontosan.
Messze a kezdet, tán sosem jön el.
Passzolnék én, de senki sincs közel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat