Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
én rontottam el

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
én rontottam el

2010 november 9. Olyan nap, mint a többi. Reggel, a galérián álldogálok, lesem Danit. Reni azt mondja, úgysem merek odamenni hozzá, és igaza van. Mikor megyek a saját termünkhöz, egy lánnyal látom Danit, és a szokásos nagy ürességet érzem, ami mintha fel akarna falni. Föci az első óra, előtte beveszek 5 Rivotrilt próbaképpen. Gyorsan hat, szinte azonnal szédülni kezdek. Nem érdekel a föci. A töri se, abból még kevesebbre emlékszem. Akkor írtam meg 3 búcsúlevelet: Anya, Dani, és Reni. A következő szünetben, már becsengetés után dobtam le őket Reni padjára, gyorsan elhadarva, mit csináljon velük. A következő két órára (info és irodalom) képtelen vagyok emlékezni, biztos a gyógyszer miatt. Aztán angol, de én nem ott voltam, hanem az alagsori lányvécében, a középső fülkébe bezárkózva csak nyeltem a megmaradt Rivotrilt egy pohár kávéval, gondolatok és érzések nélkül. Mikor elfogyott mind, az üres üvegre néztem, és tudatosult bennem, hogy meghaltam. Bementem angolra, ami már tartott. Akkor már nagyon szédültem, ezt a tanár is látta, és kiküldött, hogy mászkáljak. Anyát vagy Danit akartam látni, de csak Renit sikerült megpillantanom, aki halálra rémült, mikor észrevett, mert már biztos olvasta a neki szóló levelet. Visszamentem a terembe, onnan az orvosiba vittek. Mentősök, az egyik nézi a Rivotril dobozát, és gondterhelten mondja, hogy nagyon erős. Gyomormosás. Jobban fáj, mint a halál. Aztán eszméletemet vesztettem.

Másfél nap múlva tértem magamhoz a Gyerekklinikán. Infúzió és Ekg. Mivel hivatalosan is öngyilkossági kísérletnek minősült, amit csináltam, a Gyermekpszichiátriára kerültem. Az elején sokat sírtam, utána egyre kevesebbet. Orvosok, gyógyszer, nővérek, napirend, szimpatikus és kevésbé szimpatikus betegtársak. Majdnem 2 hónapot töltöttem benn, sokáig meg akartam halni. Az osztálytársaim írtak nekem, ez gyógyított meg. Karácsonyra hazaengedtek Papámhoz, meg most szilveszterre is. Kamuti doktornő januárban már suliba akar engedni.

De sajnos nem ilyen egyszerű. Mert a második nap álmatlan éjszakáján egy levelet írtam Anyának, aki igazából az osztályfőnököm. Ez egy teljesen őszinte levél volt, és ez volt a legnagyobb baja. Nem kellett volna megírnom, de akkor nagyon beteg voltam, és nem számoltam a következményekkel. A következmény pedig az lett, hogy kirúgtak a TÁG-ból, álmaim iskolájából. Ezt ma tudtam meg. Elvesztettem minden reményt. Újra meg akarok halni. Az egész az én hibám. Már nincs miért élni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat