Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
Tancsa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
Tancsa

Nem rúgtak ki. Visszatért viszont a hullámhegy-völgy korszak. Minden attól kezd függni, találkozom-e Renivel, látom-e Danit, na meg hogy hogyan tanulok. Semmi sem jön össze úgy igazán, de ez már nekem nem újdonság. Valahogy mégis kezdek elszállni, bár erre vagy akár hasonló cselekvésekre semmi okom.
Van egy új nevem, ez adta a bejegyzés címéhez az ihletet. Reni adta nekem, és örültem, mert ez az első név, amit valaki mástól kaptam. Akkor éppen az ebédsorban álltunk, és Reni új matematikai elméletét tárgyaltuk, és azt mondta, hogy amúgy a 2. neve Arisztotelész, erre kitaláltam, hogy én meg Thalész vagyok, és még a saját tételemet sem tudom. Így lettem hát Tancsa. Aznap még a 10.é-sek is jobban megbámultak, mint szoktak, de talán csak azért, mert német zászlót tűztem a hajamba. Pont akkor volt a fotózás, még csak nem is szóltak előre, ezérthát az okosabb lányok visítozni kezdtek, hogy ők túl rondák. ~_~" Csoportokba kellett beállni, baráti körök szerint, és mindenki kibaszott jól szórakozott, leszámítva persze engem. Azt mondtam Anyának, hogy én vagyok a műszakira készülők egyszemélyes csoportja. Megint volt egy mély beszélgetésünk, a 9.c-ről, a 10.é-ről, meg rólam. A szokásos anyai módján nézett rám és beszélt velem, és annyira elsöprően éreztem, hogy SZERETEM, és hogy semmihez sem tudnék kezdeni nélküle, hogy majdnem átöleltem. Szerencsére tudtam uralkodni magamon. Mert Anya nem az enyém. Neki két gyereke van, nem három. :'( Reni azt mondta, regényt akar rólam írni.
Viki néni (=mentálhigiénés szakember=sulipszichológus) azt mondta, ne éljem bele magam ebbe a képzeltcsalád-dologba. Erre képtelen vagyok. Kell az álomvilág, hogy elviselhessem a hétköznapokat, a TÁG-ot, álmaim iskoláját, ami beszippant, mint egy süllyesztő. Ha nincs képzelt család, meg Dani, meg 10.e, meg Papa, meg Reni, akkor mégis KI marad nekem? Papa miatt is nagyon aggódom, mert eltörte egy bordáját. :s Annak idején bemagyaráztam magamnak, hogy senkire nincs szükségem, elvagyok én egyedül is. A végén még kiderül, hogy néhány embertől függ az életem. Sőt, ebből a csoportból csak ketten tudják, hogy ide tartoznak.
Danival furcsa ez az egész. Most talán még kevésbé értem a viselkedését, mint tavaly. Egyik nap elmentem az é-sek mellett a galérián, aztán jó messze tőlük megálltam, hogy a tekintetemmel keressem Renit. Őt nem találtam meg, valaki mást annál inkább. Dani ott állt tőlem 1 méterre, és még láttam, ahogy elkapja a fejét. Átcipelte a galérián az egész é-s csordát, csakhogy engem bámulhasson? o_O Úgy tűnik, igen. Csak nehogy elszálljak...
Hármast kaptam németből. Nem értettem semmit, és ki voltam esve, mialatt írtunk. A dolgozatot széttéptem. Noémi néni megfenyegetett, hogy ha még egyszer ilyet lát tőlem, szaktanárit ad. Bőgni akartam, vagy megölni magam. Egyik sem sikerült. Nincs elég érzésem. Kiürültem. Sold out.
Milyen érdekes, hogy reál tárgyakból meg tesiből eközben egyre jobb és jobb leszek. Fizikából Apánál magasan legjobb vagyok. Feri bácsinál (lánytesi) szintén. 50 kilós súlyokat emelgettem, aztán meg izomlázam lett. :D Jelentkeztem kémiaversenyre, szakkörre is járok Anyához, ahol szinte semmit sem értek, mert rajtam kívül mindenki tagozatos. Szidtam is magam eleget, hogy már megint ilyen sokfelé húzok, most inkább a vizsgára kellene tanulnom, mert műszakis, aztán meg építészmérnök akarok lenni, vagy mi... :D
Persze azért vízilabdázni is járok szorgalmasan, és összebarátkoztam egy hetedikes félnorvég lánnyal, de most nem labdázunk, mert ki akarják túrni Erikát az uszodából. A mi kemény edzőnőnk persze nem hagyja magát. :)

Nem értek én semmit. Buta vagyok, és elsős. A 9.c jó osztály, de nélkülem. Vagy félig kellek valahová, vagy sehogyse. 'Engem mindig félig szerettek...'



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat