Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
A fény az alagút végén

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
A fény az alagút végén

Megkérdeztem az igazgatótól azt a nyolcadikos felvételi dolgot. Ő ehelyett a különbözeti vizsgát ajánlotta, amivel a jelenlegi 9.e-be kerülhetek, és csak matekból meg fizikából kell vizsgáznom, augusztusban. Nagyon rendes és kedves volt, meg mosolygott rám, pedig mikor a múltkor beszéltünk vele, akkor még nagyon nem akart átengedni. A lényeg, hogy megvan a megoldás.
De eddig a megoldásig még majdnem egy év. Szörnyen érzem magam. Szeptember elseje óta gyakran érzem úgy hirtelen, hogy sírnom kell, de mire berohanok egy vécébe, és magamra zárom az ajtót, addigra mindig elmúlik, és én csak bámulom a lehajtott ülőkére felhúzott térdeimet. Fotózok vagy nyelvvizsgateszteket írok, többnyire a termek ablakaiban ülve. Danit keresem a tömegben. Álmodozom, szinte már azt se tudom, most éppen miről. Felemészt a TÁG. Egész lapokat firkálok tele az unalmas órákon, vagy ott is tesztelek. Ezek az órák kiesnek, ami azt jelenti, hogy képtelen vagyok rájuk emlékezni később, és a tanulásom sem túl eredményes, mert félig öntudatlan vagyok. A kiesés nem szándékos, csak álmodozásnak indul, de tudatvesztés lesz belőle. Nyolcadik óta tart, egészen pontosan 2009. november 5.-e óta, amikor először láttam Danit, buta kis nyolcadikos állapotomban, a TÁG nyílt napján. Ez lenne a szerelem?
Ma háromszor láttam. Először nem vett észre. Másodszor az ebédsorban álltam, ő meg már ment kifelé, és rám meredt, de úgy, hogy közben a szájába harapott, mintha grimaszolt volna. Elég bizarr volt. :s Harmadszor az igazgatóhoz menet láttam, mikor az 10.e-s csürhével mentek a biciklitárolóhoz, akkor viszont úgy nézett rám, ahogy szokott, sőt szinte már kedvesen. Mégis ki tud ezen kiigazodni?!
Voltam úszni a vízilabdás csajokkal. Kemény, de azért bírom. A gimit viszont nem. Hét órán és hét szüneten át lubickolok a pokol tüzében. Majd megszokod, Ancsám, majd megszokod...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat