Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
misery

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
misery

Különös nap volt a tárgyalásé. Infóra rendesen bementem, aztán ki akartam slisszolni az épületből, de a portás megállított. Fel kellett mennem Anyához kikéredzkedni. Megmutattam neki az idézést, és bőgőgörcsöt kaptam. Levitt Viki nénihez. Nem tudták kiszedni belőlem, miért idéztek be, de nem is nyúztak sokat. Anya szemében őszinte aggodalmat láttam, ahogy az alagsorban álltunk, és simogatta a karom, de nem ölelhettem meg, és nem mondhattam neki, hogy 'Szeretlek, Anya!'... :× Sose felejtem el.
Megérkeztem Papával a rendőrségre. Már éppen abbahagytam a bőgést, de megint majdnem kitört rajtam. Anyám (sajnos nem azonos az előbbi Anyával... :'|) olyan, mint mindig, tehát semmi jó. Egy jellegtelen rendőrnő faggat. Aztán hosszú várakozás. Csináltam egy kétoldalú órarendet, az egyik oldala 10.e, a másik 9.c. Anyám nyaggatott, próbáltam felnőttesen válaszolgatni neki, a rendőrök meg hallgatóztak az irodából. Kaptam egy védőügyvédet, aki vízilabdázik. :D Vettek tőlem ujjlenyomatot, és lefotóztak egy olyan csíkos fal előtt, mint egy közveszélyes bűnözőt. Az ujjlenyomatvevő legalább jófej volt. :)
A következő nap unalmas volt, és nem is tudtam, miért vagyok szomorú. Az azutáni egy fokkal jobb, bár megrémültem a szünet gondolatától. Kiültem a tesifolyosó ablakába, és fotóztam az iskolába érkezőket, mint minden péntek reggel. Nem láttam Danit. Nem vagyok biztos benne, hogy létezik. Az is lehet, hogy az egészet csak álmodtam. És?! Edzés után meccset néztünk élőben. Db. játszott Pécs ellen, 6-6, de azért a kapusunk jó.
Most éppen őszi szünet van. Minden más évben örültem volna egy ilyen hosszú szünetnek, csak pont idén nem. >.< Nem bírom ki Dani nélkül. Hamarosan megint a házukhoz fogok mászkálni, és nyomkodni a kaputelefonjukat, mint a nyáron. Reninek igaza volt: tényleg zaklatom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat