Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Arkhimédész naplója


Thalész [291968 AL], gazdája Arkhimédész
Lonely fighting

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/291968
Lonely fighting

Holnap rendőrségi tárgyalásra kell mennem. Valószínűleg repülök a TÁG-ból. Mivel úgyis el kellene mennem onnan, ez nem nagy csapás. Valahogy mégis fáj.
A Tessesdikes felvételi irodában nem voltam, helyette Annával mentem csizmát nézni. (Akkora egy hülyepicsa vagyok. :|) Nem, nem az egynapos barátnőm, hanem a másik. Október huszonkettedikei ünnepség. Csak annyi maradt meg bennem, hogy Dani közveszélyesen jól néz ki a szürke öltönyében. Ötször láttam, mind az ötször rám nézett. Vagy az esetleges mögöttem settenkedő szőke bombázókra. Az ünnepség előtt Fannival beszélgettem. Ő a legszimpatikusabb lány az osztályban, olyan példaképféle nekem. Jól meg tudtuk érteni egymást, de azóta nem beszéltük, mert annyi haverja van, hogy egyszerűen nem tudok a közelébe férkőzni, és persze biokémes.
A tegnapi nap is nagyon 'izgalmas' volt. Rájöttem, hogy a bátyám tényleg szerelmes belém. Mikor az osztálytársaimmal ebédeltem, úgy helyezkedett el a sorban, hogy bámulhasson engem. Ugyanolyan meredten néz rám, mint én Danira. Persze a leghalványabb fogalma sincs róla, hogy a kishúga vagyok... :(
Renivel megvolt az utolsó beszélgetésünk. Már tényleg nem tud mit kezdeni velem. Felfedezte, hogy nem is annyira hasonlítunk. Ennek is vége. Magamra maradtam.
Ma írtunk töriből. Meg infó számonkérés. Láttam Danit az aulában, és annyira kizökkentem, hogy nekimentem egy díszfenyőnek. Lerohantam az alagsorba, le a cuccot, vissza az alulába, hogy még utoljára láthassam. De már nem volt ott. Köddé vált. Lehet, hogy soha nem is létezett. Nyúztam Viki nénit, hogy szerezzen nekem egy 10.e névsort. Délután Gyöngyi néni. Már ő sem ért meg, pedig 3 éves korom óta ismer. Családgondozó. Egy kedves, furcsa nevű nő. A negatív gondolataim érdeklik... Edzés. Minden kiesik. Nincs is Dani. Nincs is 10.e. Én sem vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat