Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

elektra naplója


Tuatha [261828 AL], gazdája elektra
Halálra ítéltek....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261828
Halálra ítéltek....

Mikor kiléptem az ajtón egy hosszú folyosón találtam magamat. A folyosóról rengeteg ajtó nyílt. Odaléptem a szembenlévőhöz és benéztem a kulcslyukon. Odabenn ágyakat láttam, asztallal, székekkel és szekrényekkel.
A következőhöz léptem ahol ugyanezt láttam. Embert viszont seholsem találtam. Néma csönd volt. Vajon hol vannak? Vajon rám várnak azon tanakodva, hogy mi történt odabenn? Akkor még várhatnak, mert még én sem jöttem rá.
Az a rengeteg erő...
Vajon honnan jöhetett? A mi erőnk, megvan kötve. Csak bizonyos mennyiséget használhatunk, különben belehalhatunk. Az a mennyiség amit én ott elhasználtam, porszemmé változtathatott volna engem. Lövésem sem volt arról, hogy mi történt ott.
Tovább mentem a néma folyosón. Aztán az egyik ajtó mögül fojtott beszélgetést hallottam. Megálltam és belestem. Bent egy csoport ember ült körbe egy asztalt és valamiről vitatkoztak. Bekopogtam, majd kinyitottam az ajtót.
Amit beléptem, minden szem rám szegeződött. Többen fel is álltak. Férfiak és nők. Velem egy korúak, de volt pár idősebb is.
- Jó reggelt! – Köszöntem.
- Jó reggelt neked is! Kérlek foglalj helyet közöttünk.- Ezt egy nálam picit idősebb, sebhelyes arcú fiú mondta. – A nevem Salis. Kérlek ülj ide. – Egy széket tolt elém, amire leültem és a többiek felé fordultam.
- Hagy mutassam be a többieket: - Mondta Salis. – Ő itt Solum, - mutatott egy vidám szemű, fekete lányra – ő a föld ismerője, segített neked a gyógyfüveivel.
- Szia! – Mondtam.
- Örülök, hogy megismerhetlek! – Mosolygott rám a lány.


Jön még……



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat