Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. április 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. április 13.


olyan szerencsétlennek érzem magam...olyan elveszettnek vagy nem is tudom...nem valami kellemes, dehát ez van...majd fordul a kocka:) bölcs mondás...hm...
azért jól érzem magam, Mozarttal a fülemben meg kifejezetten üdítő...egy kicsit feldob, legalább valami amiben otthon érzem magam, a komoly zene:) ilyenkor ki tudok teljesen kapcsolni, és csak magammal foglalkozni, csak azzal, hogy jól érzem magam, és átadom magam a zenének, és végig játszom magamban az összes hangot, és olyankor teljes az összhang.... csípem azt aki kitalálta:) annyira szeretem....a hangszerek teljes összhangban és a harmóniák...és a dinamika...egyszerűen tökéletes....a váltások egyik hangnemből a másikba, hibátlan, nem lehet belekötni, csak élvezni lehet, egyszerűen gyönyörű....egy kicsit fanatikus vagyok, dehát mindenki az egy kicsit a maga érdeklődési körében:) ilyenkor úgy el tudnék tölteni napokat, hogy csak ezzel foglalkozzak, semmi mással nem kéne törődni, csak átadni magamat ennek a felemelő hangulatnak amit egy-egy ilyen alkotás nyújt.....háááát...döbbenetes:) és nem lehet megunni:)
ez is olyan furcsa.... emlékszem még amikor kisebbek voltunk, még általános iskolában, mindenki próbálta magát kihúzni a kötelességek alól, mi pedig zene tagozatosak voltunk, és ugye sokat kellett tanulni ezekről a darabokról, már-már ciki volt szeretni a komolyzenét.... furcsa idők voltak....:)
de most maximális a zeneimádat:)))
mondjuk ez mindig is így volt dehát csak most érzem igazán mennyire jót tesz a lelkemnek:)
na most megyek és olvadozok tovább;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat