Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
Sziget powa foevö' ;)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
Sziget powa foevö' ;)

nahát vége a kiba hőségnek, és egy nap alatt úgy elromlott az idő, hogy csuda... szal most zuhog, és nem is fog elállni egy jódarabig, aszondják holnap már nem lesz ilyen ratyi... hát ez van.

amúgy minden okés, lelki témákba mostanában nem is mentem nagyon bele, mivel túl sok dolog nem történt. turbóztam magam feleslegesen, ahogy szokásom, és persze nem kellett volna, mivel nem sült ki semmi a dologból... ez az én formám, de nembaj, kezdem megszokni. amúgy is lassú víz partot mos:DDDD próbálkozok, aztán majd egyszer csak beüt a mennykő, avagy nem, de ez már a jövő zenéje. egyszer mindennek vége szakad, akkor meg nem értem mért gürcölök annyit ezen a témán ;) volt egy srác, aki úgy ahogy megmozgatta a fantáziám de valahogy ellaposodott a dolog, aztán nem lett semmi. nem paráztam nagyon rá, mert tudom ez így volt megírva..sors rulez, vagyis minden történik valamiért, mindennek oka és célja van. valami egyszer csak majd lesz, de egyenlőre várakozás álláspont, állóvíz, és nincs is kedvem több energiát a dologba fektetni...úgyis eljön majd az én időm, felesleges ezen agyalni. amúgy pedig csak egy valami nem tetszik ezekben a napokban... márpedig drága hollandomról van szó, aki még csak életjelet sem ad magáról, arról nem is beszélve, hogy már itthon kéne lennie... egy kurva sms-t nem volt képes írni, hogy hogy tervezi az egész utat, meg az ittlétet, hogy mikor indul/érkezik, hogy mikor látom, avagy sem, vagy hogy mégis mi van... ezekszerint semmi... én aszittem hogy ennyire méltó vagyok egy év után legalább, hogy jelezzen a dologgal kapcsolatban, ha jön, ha nem, akkor is. de semmi... kedzem hülyén érezni magam, nem látom át az egész helyzetet, ezekszerint mégsem vagyok ennyire fontos neki, vagy tudom is én... ha meg elhalasztották az indulást, akkor meg azért írjon/hívjon stb... szóval egy kicsit frászban vagyok emiatt, bár már azt sem igazán tudom most én hogy álljak ehhez az egész dologhoz... áááááh tiszta hülye vagyok.... dehát szerintem azért ennyit megérdemlek vagy nem?!?!

Más…barátnőm megint sikeresen átejtette azt a béna fejem, úgy volt, hogy átjön ma és meglátogat, de természetesen megint lemondta, vagyis megint nekem kellett felhívnom, ami már teljesen evidens (…) szóval mondhatni már meg sem lepődök ezen, hiszen volt kb másfél évem hogy megszokjam az érzést, de valahogy mégsem megy… annyira de annyira elegem van már ebből, csak mostmár azzal a különbséggel, hogy kedvem és energiám sincs újra veszekedni emiatt, meg megsértődgetni, hisz az is fárasztó ám;) meg amúgy sem szeretek haragban lenni, bár ezesetben nem is kéne mostmár számítanom rá. Ha ő nem változik, nekem kell, mégpedig olyan értelemben, hogy le kéne állítanom ezt a nagy barátnősdit, mert kiveszi az összes energiámat, amikor puffogok magamban.. nekem nincs erre szükségem, meg nehogymár hozzá igazodjak folyton..mint már megállapítottam, ez egy egyoldalú barátság, és ez nekem nem tetszik. Nekem ugranom kell ha a kisasszony úgy gondolja hogy ráér velem találkozni, nem is beszélve a sok kis hülyeségről ami még ennek az egész egyoldalúságnak a velejárója. Szóval megint itt tartok és ez itt a baj, hogy még mindig ezen kattog az agyam, pedig már hányszor sikerült rádöbbennem a probléma lényegére, de valahogy nehezen megy a változtatás. Na mindegy, majd alakul valahogy, a lényeg, hogy egy kicsit éreztetnem kell vele, hogy visszavettem ebből a barátságból. Amúgy a többiekkel jól vagyok, és számíthatok rájuk és ez jó érzés. Mostmár érzékelem miről szól egy igazi barátság, és igenis ápolni kell ha fontosnak tartjuk, hogy a jövőben is megmaradjon a fíling ;)

Na szóval ennyi, sziget vészesen közeleg, és Niekkel, vagy nélküle, de baromi jól fogom magam érezni, ez nem kétséges ;) már csak ezt a pár napot kell átvészelni ebben a nyugalomban, aztán parti ezerrel… arról nem is szólva, hogy most ez a pár nap pont jól is jön, hogy rápihenjek a jövőhétre, szükségem lesz az energiára… ja meg már várom hogy aludjak a fasza kis sátrunkban amit tegnap vettünk meg a fasza kis hálózsákomban:DDDD
Na most megyek, mer már így is sok volt belőlem mára….napáááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat