Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
2005. augusztus 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
2005. augusztus 9.

Hello Domi vagyok!Az én feladatom az hogy az újságot ide leírjam.Ennek a kötelezetségnek elget is fogok tenni amit itt csinálni fogok:napi horoszkóp,boszi prakitiká,érdekes riportok.


De most egy kis nyári felfrissülésre boszi praktika bár ezt nem lehet ilyen időben végre hajatani az is öröm ha arra gondolunk hogy egyszer lesz ilyen ídő!FIGYELMZETÉS! EZT NE CSINÁLD HA MÉG NEM VAGY 16 ÉVES ÉS MÉG AKKOR IS VIGYÁZZ A TŰZ VESZÉLYES!!



Nyári Fel Frissülés
Kellékek:

Színes gyertyák, pl. rózsaszín, kék, fehér, esetleg sárga,

Egy vörös vagy rózsaszín rózsa,

2 személy ,

virág illatú füstölő



A szertartás menete:

Rakjuk a gyertyákat lehetőleg magunk köré, gyújtsuk meg őket, és a füstölőt. A két személy üljön egymással szembe, törökülésben, úgy, hogy a kezüket fogják. Pár percet meditáljunk, tisztítsuk meg az elménket minden rossz gondolattól. Ha kész, akkor álljunk fel, az egyik személy fogja meg a rózsát, úgy, hogy közben a másik személy is érinti. A rózsát tartó mondja a következő szöveget:

Szívünkből távozik a sötétség,

most a fény az úr,

vége a télnek, a fekete sötétségnek,

éljen a nyár!

Közben koncentráljunk arra, hogy most minden rossztól megszabadulunk. Ezt ismételje meg a másik személy is, „rózsacserével”. Utána vegyünk egy nagy fürdőt, és pihenjünk sokat.:)



Tipp: Csináljuk a szertartást sok napfényben, nyitott ablakkal, vagy a szabadban, mert a napfény felszabadítja a „boldogság-hormonokat” és utána sokkal jobban érezzük magunkat.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat