Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

helló, ma szeptember 15. csütörtök, Enikő, Melitta napja van!

HÍREK
Óvatos duhaj a Tesco
Hosszú távú szerződést köt az épülettömbön belüli üzletsoron helyiséget bérlő cégekkel a Tesco. A viszonylag hosszú idő kölcsönösen előnyössé és kiszámíthatóvá teszi a kapcsolatot írja a Világgazdaság.

Az országosan 44 hipermarketet és 27 szupermarketet üzemeltető Tesco 5-10 évre szóló szerződést köt az épületen belüli bérlőkkel. Az üzemeltetési díj havi 3-4 euró négyzetméterenként, ebben szerepel a takarítási, az őrzési, a hulladékszállítási költség, továbbá a közös területek világítása, a légbefúvás stb.

A hipermarketekben (bármelyik láncról legyen szó) a fogyasztói árak alacsonyan tartása a fő szempont. Természetesen a műszaki tartalom csak addig minimalizálható, amíg az üzletmenetet nem zavarja, és nem gátolja a biztonságos kiszolgálást, mondta Polvka László fenntartási igazgató. A Tescónál negyedévente végeznek mennyiségi és minőségi vásárlói elégedettségi mérést, s ezeket is felhasználják az üzemeltetés hatékonyságának javításához. Az általában 15-16 évre tervezett ingatlanokat négyévente felújítják, illetve korszerűsítik.

A biztonsági szakértők véleményét már a kereskedelmi egység tervezésénél figyelembe veszik, tájékoztatott Csikós Gellért, a Tesco biztonsági igazgatója. A mai komplex biztonsági megközelítés magában foglalja, hogy fokozzák a kereskedelmi vezetők biztonsági tudatosságát, rendszeresen frissítsék az egységenként 200-600 fős kereskedelmi alkalmazotti állomány ismereteit. A vállalat "karbantartja" a biztonságért felelős vezetők és alkalmazottak kereskedelmi felkészültségét, biztonsági szempontból is folyamatosan ellenőrzik a kereskedelmi folyamatokat és szakszerűen használják a biztonságtechnikai berendezéseket és rendszereket is.

Mindennek a vásárlók és az alkalmazottak védelmét és biztonságát kell szolgálnia. Erre - különösen a 2001. szeptemberi amerikai merényletek óta - fokozottan figyelnek a kereskedelmi ingatlanok üzemeltetői, számol be a Világgazdaság.

IDŐJÁRÁS
Minimum hőmérséklet:11, 16 °C
Maximum hőmérséklet:21, 25 °C
Napkelte:06:21
Napnyugta:18:56

Mai fronthatás: nincs front

Duna 20 °C
Tisza 21 °C
Balaton 23 °C
Velencei-tó 22 °C
Adria 24 °C



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat