Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

Hello ma Augusztus 16. Ábrahám napja van!Sok Boldogságot ezeknek a gazdiknak!
---------------------------

Sport:

Nem akármilyen lehetőség előtt áll a DVSC egykori U17-es válogatott kapusa, Vadon Dávid, ugyanis kétéves szerződést írt alá a Manchester City labdarúgócsapatával. A fiatal hálóőr az angol gárda U18-as együttesében szerepel majd. Dávid a Loki utánpótlás csapatánál kezdte pályafutását, majd az MTK korosztályos együttesében szerepelt egy évig.

Innen került Angliába, miután egy angol-magyar válogatott mérkőzésen felfigyeltek játékára. Édesapja, Vadon Lajos korábban a Loki felnőtt csapatának volt a kapusedzője.

A magyar U17-es válogatott tavaly meghívást kapott az angol szövetségtől, amely felkérte fiataljainkat egy barátságos összecsapásra – tudtuk meg a részleteket Vadon Lajostól. - A találkozót a Preston North End pályáján rendezték november 17-én. A gólnélküli döntetlennel zárult összecsapáson a Manchester City utánpótlásának vezérkara felfigyelt Dávid játékára és tíznapos próbajátékra hívta a csapathoz.

A fiam elnyerte az angolok tetszését és kétéves amatőr szerződést írtunk alá. Az első évben hetente kétszer csak angolt tanul a srác, majd jövőre magántanuló lesz, így maximálisan koncentrálhat pályafutására. Július 16-án ment ki, egy angol családnál lakik és remekül érzi magát, máris sikerült beilleszkednie. Nem is csoda, hiszen profi körülmények között készülhet.

Vadon Dávid hamarosan néhány napra hazatér, ugyanis a magyar korosztályos válogatottal Csehországba utazik.
-----------------------------------

Budapesten:

A napi középhőmérséklet:
21 °C
Átlagos napi minimum:
15,7°C
Átlagos napi maximum:
26,4°C


Országosan:
A napi középhőmérséklet:
18,8°C és 21,1°C között
Átlagos napi minimum:
13,4°C és 15,7°C között
Átlagos napi maximum:
24,4°C és 27°C között
-------------------------------
3. Bánatában is légy mellette!

A barátnod szomorú, természetes, hogy együttérzel vele. De vigyázat! Nem azzal segítesz, ha még nagyobb gödröt ásol körülötte és te is mellé ugrasz a mélybe! Onnan ugyanis te sem fogod tisztán látni a helyzetet. Pedig éppen arra van szüksége, hogy valaki megmondja neki: túl egyoldalúan nézi az adott problémát! Azzal segítesz a barátodnak a bajban, ha átérzed, megérted a gondját, s akár vele együtt sírva segíted őt: ne nyalogassa a sebeit, hanem oldja meg a gondjait! Felejtse el azt a fiút, tanuljon a következő dolgozatra, béküljön ki a szüleivel, stb. Persze egyik sem könnyű! Az is segíthet, ha meg tudod értetni a barátoddal: semmit sem kapunk az élettől hiába, és még a rossz dolgokból is tanulhat az ember!

4. Meg tudsz bocsátani?

A megbocsátás a legnagyobb erény - és egyben a legnehezebb is! Előfordul, hogy a barátod egy rossz pillanatában megbánt téged. Ha mellre szívod, egy barátságot tehetsz tönkre. Ha megbocsátasz, tovább erősítheted a barátságotokat! Ugye tudod, mindenki tévedhet, hibázhat. Te is, ő is, mindannyian ezen a bolygón. Ha minden ember magába fojtaná a fájdalmát, és megorrolna a másikra, akkor hová tartanánk? Valószínűleg már felrobbant volna a Föld. Egyetlen kérdés lehet csak: szereted őt? Ha a válasz igen, akkor bocsásd meg, hogy sértegetett, mert az nem is neked szólt, inkább az adott szituációnak. Persz megmondhatod neki, mi bánt: akkor is szeretlek, ha sértegetsz, de úgy gondolom, nincs igazad.
-----------------------------------
szerkeztő:mosolygós [148931 AL] alszerekeztő:Toussain [32061 AL]


......oooO
.....(. ..)
......) /
....˙(_) Lépj be holnap is!!



Karavántagok figyelem!!!!!!
Megköszöném ha az újságról véleményeteket írnátok nekem és ha nem teszik azonnal változtatok és így mindenki igényének megfeleő lehessen az az újság!HAJRÁ!!
:o))













Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat