Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

Néhány friss hír a Blikk újságból.
- interjú a Dunába zuhant repülőgép vezetőjével
- Lothar marad a magyar válogatott edzője
- szükségállapotot hírdettek Romániában az esőzések miatt
- beindult a VV4 válogatása
- rendőrautó két nőt gázolt el

Jó reggelt!
Amint kinyitotta az ablakot, és felhúzta a redőnyt, a nap sugarai kapva-kaptak az alkalmon, hogy bekússzanak a párkány fölött. Ugyan már erőtlenek voltak, épp csak a szőnyeg rojtjáig értek, és nem hömpölygött végig a szobán a forróság sem. Nemhiába, tüzes arcával a sárga korong, de azért meg-megérint az utcát, s a leveleket még van ereje megszínesíteni. Felhő érkezik az égre, talán esővel terhes, talán csak azért jött, hogy elsötétítse a fényt, A ború mégsem tartott tovább pár percnél, a nap újra előbukkant - talán még marad néhány napig.

A nap tippjei

1. Hatalmas leárazásokkal találkozhat, ha nyitott szemmel jár az utcán. A nyári holmik már kifutóban vannak, nem árt, ha most gondol a jövőre, és bevásárol a következő nyárra.

2. Takarított már, és nem tudja hová tegye a használt ruháit? Gyűjtse össze, és keressen egy olyan helyet, ahol szívesen fogadnák a szegény vagy rászoruló családok. Ön megszabadul a fölösleges dolgoktól, másoknak viszont hatalmas örömet szerez velük.

3. Nehezen viseli, hogy elmúlt a nyár? Sebaj! Játsszon egy kicsit az illatokkal, a boltok polcai rogyadoznak a finomabbnál finomabb gyertyáktól és füstölöktől, és már előveheti a házikós párologtatóját is.

Szavazzon az év kórházára!

Betegek és hozzátartozók nyilváníthatnak véleményt a www.azevkorhaza.hu című internetes oldalon, ahol év végéig várják a szavazatokat a legjobbnak tartott egészségügyi intézményre. Bár a betegellátás színvonaláról renszeresen napvilágot látnak különböző szakmai mutatók, ám ezek általában nem a páciensek véleményét tükrözik. A hagyományterető szándékkal létrejött szavazás célja a megtisztelő cím kiosztásán túl, hogy növelje az ellátás színvonalát. A látogatók 1-től 5-ig pontozhatják a kórházakat, orvos szakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ápolás és környezet kategóriában. A nyertesek korszerű számítógépekkel gazdagodnak. A jelenlegi állás szerint a csornai Margit kórház áll az élen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat