Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

helló, ma szeptember 08. csütörtök, Mária, Adrienn, Adorján, Adrián

HÍREK
Rejtett kamera vette a gyereket mérgező babysittert
Egy brazil család babysittere lúggal megmérgezte a házaspár három hónapos kislányát. Az esetet a konyhai órába rejtett kamera rögzítette. A szülők akkor döntötték el, hogy rejtett kamerát helyeznek el konyhájukban, amikor észrevették, hogy a baba számára készült tejnek furcsa a szaga, a kislánynak pedig már három napja gyomorrontása van. A felvételen látható, amint a babysitter vizet melegít, hogy azt összekeverje a tejporral, majd kimegy a konyhából, kezében az üres cuclisüveggel. A rendőrség szerint a képeken az nem látszik, hogy az asszony bármit is beletett volna. A 48 éves Sao Pauló-i gyerekfelügyelő ennek ellenére azonnal beismerte tettét - azt azonban nem árulta el, miért adott több alkalommal is mérget a kislánynak.

Október végén játszik Erdélyben az Omega
Véglegessé váltak az Omega erdélyi koncertjeinek időpontjai. A zenekar október 20-án Sepsiszentgyörgyön, október 21-én Csíkszeredán, október 22-én Székelyudvarhelyen lép fel, minden alkalommal a helyi sportcsarnokban. Az együttes mindhárom koncert teljes bevételét az erdélyi árvízkárosultak javára ajánlotta fel. Az Omega egyébként először idén májusban léphetett fel Erdélyben: akkor Marosvásárhelyen több mint ötvenezren ünnepelték a csapatot.

Két kisgyermekével a karjában ugrott a vonat elé egy nő Nagy-Britanniában. Navjeet Sidhu (27) a nyugat-londoni Southall állomás egyes platformjáról vetette magát a Heathrow repülőtérre tartó gyorsvonat elé, magával rántva a halálba gyermekeit is. Ő és ötéves kislánya azonnal szörnyethaltak, 23 hónapos fia két órával később a kórházban vesztette életét. A tragédia még múlt szerdán történt. A rendőrség most az állomás biztonsági kameráinak felvételeiből próbálja kideríteni, mi történt, továbbá szemtanúkat keres. Az Angliában született indiai nő öngyilkosságában közrejátszhatott, hogy állítólag nehezen viselte a szülei által szervezett kényszerházasságot, amiben hét éve élt.

Mamut:
Két társaság kiválik, így három társaságra bomlik a Mammut Üzletház Befektető és Szolgáltató Rt., az átláthatóbb tevékenység érdekében.

Vigh Gábor, a Mammut Üzletház Rt. vezérigazgatója arról is tájékoztatott, hogy tulajdonosi változás nem történt. A két távozó társaság közül a Mammut Rt.-é lett a Mammut bevásárló központ üzleteinek tulajdonjoga és ez a társaság végzi a bérbeadást és az üzemeltetést is.

A Mammut Rt.-t 100 millió forint jegyzett, és 9,63 milliárd forint saját tőkével jegyezte be a cégbíróság. A jövőben a Refernt Kft. foglalkozik a hazai és a kelet-európai ingatlan beruházásokkal. A Referent Kft. jegyzett tőkéje 45 millió forint, a saját tőkéje pedig 5,38 milliárd forint. A Mammut Üzleház Rt.-nél maradt a többi vagyontárgy és az eszközök, valamint az ehhez tartozó kötelezettségek, írja az MTI.

Az üzletház arculata is teljesen megújul szeptembertől, melyhez Szőke Tamás - a nyár folyamán kinevezett - marketingvezető nyújt segítséget. Az új arculati elemek tervezési munkáit a Direct Design Budapest végzi. Ezzel párhuzamosan ősztől új szlogen népszerűsíti majd a bevásárlóközpontot.

IDŐJÁRÁS
Éjjel: Csendes éjszaka
Délelőtt: Napsütés, felmelegedés
Délután: Napsütés, gomolyfelhők

Szeptemberi nyár
Minimum hőmérséklet:9, 14 °C
Maximum hőmérséklet:25, 29 °C
Napkelte:06:12
Napnyugta:19:10

Mai fronthatás: nincs front

Duna 19 °C
Tisza 20 °C
Balaton 22 °C
Velencei-tó 22 °C
Adria 24 °C



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat