Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) karván újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) karván újság

Hello ma augusztus 19. Huba napja van.Boldog névnapot ezekenek a gazdiknak!
---------------------------------------
Az Ikrek és kutyája
Az Ikrekhez a gyors, sebes észjárás, és valljuk meg, a csapodárság eszméje is társulni szokott. Az Ikrek általában nem tart kutyát, mivel sűrű élettempójához nehezen lehet igazítani egy kutyus jelenlétét. Ha mégis kutyát választana, úgy a legjobb, ha egy uszkárt, vagy máltai pincsit választ magának. Ezek olyan fajták, amiket a világon mindenhova magával hurcolhat az Ikrek szülött, ráadásul igen okosak. Mivel az Ikrek nagyon szeret beszélni, ezért a kutya jó hallgatóságnak bizonyul. Választhat még bedlington terriert is. Ha keverék kutya mellett dönt, úgy feltétlen vásároljon és tartson pórázt, - amit az Ikrek szülött szívesen kihagyna - mert az Ikrek csapongó jellemét átveszi a kutya is, és fennáll annak a veszélye, hogy Ikrek szülöttünk kutyája hajlamos lesz a szökdösésére.
-----------------------------------

Budapesten

A napi középhőmérséklet:
21,3 °C
Átlagos napi minimum:
15,5°C
Átlalános napi maximum :
27,1°C
Országosan:

A napi középhőmérséklet:
18,9°C és 21,3°C között
Átlagos napi minimum:
12,7°C és 15,5°C között
Átlagos napi maximum:
25,1°C és 27,1°C között
-----------------------------

Johnny nem édesszájú!


Johnny Depp nem rajong a csokiért!

Bár a Charlie és a csokigyár már több mint két hete az amerikai sikerlista élén áll, a film főszereplője, Johnny Depp még nem tudja, igazán barátja-e a csokoládénak.

„Én nem szeretem a jó csokoládét - nyilatkozta Johnny. – „Inkább az olcsóbb fajtára bukom, az olyanra, amiből húsvéti nyulat csinálnak. Szerintem vigyázni kell a csokival. Erre nemcsak az a bizonyítékom, hogy a forgatás során felszedtem pár kilót, hanem az is, hogy az egyik bonyolultabb jelenet felvételei során a kamera állványostul beledőlt a csokitóba. Mire kiszedték, a csoki teljesen szétrágta az objektívet. Bezzeg a gyerekszínészek nem féltek: állandóan pótolni kellett a díszletben a nyalókákat, mert valaki leeszegette őket a felvételek szünetében.”
-------------------------------

szerkeztő:mosolygós [148931 AL]

......oooO
.....(. ..)
......) /
....˙(_) Lépj be holnap is!!

Holnap 20. Szent István napja bár ezt nem kell mondanom lehet hogy holnap nem tudom megírni az újságot de lenne egy különleges kérésem hozzátok!A Nagybátyámék esküvője pont holnap van kérlek küldjetek nekem jó kívánágokat és amit egy esküvőre illik.Köszönöm : ) ennek a tevének írjatok mosolygós [148931 AL]

Még mindig várom levelid az újságal kapcsoltatosan ötleteid itt lakásra találnak+küldj vicces képet hogy jobban induljon a reggel!

:o))

Ellpoták pár tevét Nesi arra kéri a tetteseket hogy jelentezzenek nála vagy külömben sujos következménye lesz annak ha nem jelenteznek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat