Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság hírek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság hírek

helló, ma szeptember 21. szerda, Máté, Mirella napja van

HÍREK
Szex-órát akarnak a diákok
Két AIDS-fertőzött, és hatvan terhes diáklány van abban a chilei gimnáziumban, melynek tanulói azt követelik, hogy az iskola új tantárgyat vezessen be: a szexuális nevelést. A fővárosi oktatási intézmény diákjai, néhány tanáruk kíséretében, egy sajtóértekezleten jelezték igényüket a megfelelő szexuális tájékoztatásra. A diákok képviselője szerint az állam, és mindenki személyes felelőssége, hogy tegyen az ügy érdekében, hiszen nem normális dolog, hogy egy szűk gimnáziumi közösségben hatvan terhes lány van, akik közül negyven 18 éven alatti. Az iskola vezetőségének is az a véleménye, hogy egy ilyen, a társadalom egészét érintő kérdésben nem lehet csupán a gimnáziumot hibáztatni.

Horogkeresztet véstek a lány arcára
A spanyolországi Asturiasban egy fiatal lányt megtámadott két ismeretlen személy, és arcára pengével egy horogkeresztet véstek. A lány egy baloldali szervezet aktív tagja. A 24 éves fiatal lányt két neonáci ruhákba öltözött férfi támadta meg hajnalban. A lány telefonon kapott értesítést arról, hogy barátai akarnak találkozni vele a házuk előtt. Ám amikor lement a kapuba, a két ismeretlen, szélsőjobboldali szimbólumokat viselő férfi lefogta és arcára véste a náci Németország szimbólumát. Az eset miatt számos politikai szervezet fejezte ki tiltakozását.

Ricsipí (30) az Annimal Cannibals rappere baráti társaságával együtt biciklivel nekivágott a Budapest-Keszthely távnak. Társa, Qka MC (30) elviselhetetlenül nagy allergiája és egy korábbi kellemetlen bringás élménye miatt a szervízkocsiban követi a csapatot. A két kerékre pattant Kannibálokat nem riasztja el az eső sem. Mint elmondták, ha sikerül túlélniük a balatoni túrát, a szeptember 22-ei autómentes napon tartandó bringás felvonuláson is ott lesznek Budapesten.

IDŐJÁRÁS
Melegedik az idő, még a nap is sütni fog.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat