Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

helló, ma szeptember 16. péntek, Edit napja van!

HÍREK
Kitették a nőket az esti Híradóból
(BŐVEBBEN A KARAVÁN FÓRUMBAN OLVASHATÓ)

Fekete sámánokká változott a Kozmix
Sóskút - Nagyszabású klipet forgatott a Kozmix a Honfoglalás egyik betétdalának, a Kell még egy szó-nak általuk elkészített verziójához. A dal témája a hazaszeretet, amit a klip két sámánszerű karakter víziójában jelenít meg. A forgatáson Hozsó és Lala mellett 600 gyerek vett részt. BLIKK

Hosszabb időre is kinyitják a Sió-zsilipet
Ugyan most már megint zárva van, de a közeljövőben újra megnyitják a Balaton siófoki zsilipjét. Ez ahhoz kell, hogy télire beállítsák a vízszintet - 100 centiméteresre - hogy a jég ne tegyen kárt a partokban. Nem kizárt, hogy hamarosan öt év után újra járhatnak hajók a Sió csatornán - írja a Népszabadság.

Elszállhat a költségvetési hiány
Az Eurostat nem fogadja el az autópályák kiszervezése nyomán a büdzsébe befizetett bevételeket az eredményszemléletű egyenleget javító tételként - értesült több helyről a Világgazdaság. Lehetnek még meglepetések a tavalyi és tavalyelőtti hiányszámok tekintetében is. Elemzők szerint így nullára csökkenne a 2010-es euróbevezetés esélye.

Nyolcezer céget faggatnak a munkaerőfelvételről
Az eddigieknél részletesebb munkaerőpiaci felmérést indít a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen

IDŐJÁRÁS
Ma változóan napos, az orszég északi részén mérsékelten felhős lesz. Említést érdelő csapadék nélkül. Élénk délnyugati szél fúj. Délutánra körülbelül 26, szombat reggelre 15 fok.

Holnaptól hidegfront, zápor, zivatar.
Jövőhét előrejelzés, 20 fok körüli hőmérséklet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat