Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság -pasik-

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság -pasik-

Nálunk ez a nyerő?

A reggeli úszás közben észrevettem, hogy a szomszéd sávból egy szorgalmasan tempózó nő folyamatosan bámul. A víz alatti teszten átment: picit idősebb volt nálam, de jól nézett ki. Amikor kisétált a medencéből, megszólítottam: - Ismerjük egymást? - Hát persze - felelte -, nem emlékszel? Anna néni vagyok, angolra tanítottalak. - Kitört belőlem a röhögés: ő volt az, akinek az óráin mi, hatodikos fiúk, gyakran fütyörésztünk, mert Anna néni ilyenkor felcsattant: - Álljon fel a fütyülő!

Házibuli-klasszikus
A múltkori bulin az egyik haverom rosszul lett az unikummal vegyített sörtől, és kikísértem a fürdőszobába. De ahogy magára zárta az ajtót, leesett a kilincs belül, és nem tudott kijönni. Igyekeztem kiszabadítani: próbálkoztam mindenféle hosszúkás fém
tárggyal, magyaráztam neki, hogy illesz-sze vissza a kilincset, de túlságosan be volt állva ahhoz, hogy vágja a témát. Épp azon filóztam, hogy mit tegyek, amikor megjelent egy klassz csaj, hosszú barna hajjal, és nekiállt tenni az agyát. Persze nem sokat tiltakoztam, és hamarosan már nagyban smároltunk. Ebben az idilli pillanatban hatalmas durranással felpattant a fürdőszoba ajtaja, kitámolygott félig öntudatlan barátom, és pontosan a vállamra hányt.

Rémálom tangában
A volt barátnőm, Gyöngyi egyszer bevallotta, hogy felizgatná, ha olyan tangában látna, amilyet a chippendale show-ban hordanak a srácok. A női gyönyörért mindent, gondoltam én, beszereztem hát egy párduc-mintás darabot. Egyik hétvégén meglátogattuk Ausztriában élő szüleit, és már útközben megsúgtam neki, hogy meglepetésem van a számára. Amikor megérkeztünk, éreztem, hogy a tanga kezd felcsúszni, bementem hát a fürdőszobába, hogy megigazítsam. Egy perc múlva rám nyitott Gyöngyi édesapja - sajnos elfelejtettem magamra zárni az ajtót. Úgy nézett rám, mint aki mintjárt elhányja magát, és a hétvége hátralévő részében meglehetősen hűvösen bánt velem.

A telefonszex kockázata
Rühellem a főnökömet: sokszor beszól, és gyakran estig bent tart. Ráadásul amíg én a kimutatások fölött túráztatom az agyam, ő rendszerint bezárkózik a szobájába, és tisztán, érthetően áthallatszik a vékony falon, amint telefonszexel a barátnőjével. Egy délután értekezletre ment a vezérekkel, és egy konferenciahívást vártak, amikor az irodájában csöngött a telefon. Nyomban bekapcsoltam a barátnőjét a tárgyalószobába. A telefonon keresztül hallottam, hogy a főnök felveszi, majd megszólal a csaj: „Szia, cica, már alig várom, hogy magamban érezzem a nagy, kemény dákódat!” Amit ezután kapott csávókám, azt nem tette ki az ablakba.

Aktmodell
A haverom, Zoli egy időben azzal kereste meg a flipperre valót, hogy aktmodell volt egy egyetemi rajztanfolyamon. Egyik nap lebetegedett, és könyörgött nekem, hogy ugorjak be helyette. Nagy nehezen beleegyeztem. Álltam, mozdulatlanul, igyekeztem sehova se nézni. Teltek a percek, mindenki némán dolgozott. A végére meggyőztem magam, hogy tehetséges modell vagyok, és fontolgattam, hogy mepróbálkozom a divatszakmával. Másnap azonban az egyetemi aulában kiállított rajzok között felismertem magam - hatalmas erekcióval.

Soha nem késő
A szüleim buzgó katolikusok, ezért amikor lakásfelújítás miatt náluk laktunk egy hónapig, ragaszkodtak hozzá, hogy a barátnőm és én külön aludjunk: Szilvi az egykori szobámban, én pedig a nappaliban. Természetesen nagyon hiányzott a szex, de mivel egész nap dolgoztunk, nemigen adódott alkalmunk kettesben maradni. Egyik reggel Szilvi rémült arccal mesélte el, hogy édesanyám véletlenül benyitott a szobába, pont akkor, amikor ő éppen szenvedélyesen dolgozott önmaga kielégítésén. Attól fogva zavartan kerülgették egymást. Az eljegyzés után viszont anyu nagy körülményesen bevallotta, hogy „azóta ő is kipróbált néhány új dolgot”.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat