Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság

helló, ma szeptember 13. kedd, Amata és Kornél napja van!

IDŐJÁRÁS
Éjjel: Kissé-közepesen felhős
Délelőtt: Derült ég, északon felhősödés
Délután: Napsütés, egy-egy zápor

Minimum hőmérséklet:13, 18 °C
Maximum hőmérséklet:22, 27 °C
Napkelte:06:19
Napnyugta:19:00

Mai fronthatás: gyenge hidegfront
-enyhe fejfájás
-allergiás tünetek erősödése
-gyakoribb asztmás panaszok

Duna 19 °C
Tisza 21 °C
Balaton 23 °C
Velencei-tó 22 °C
Adria 24 °C

COSMOPOLITAN
Nálunk ez a nyerő?
A harmadik randi után Balázs, ahogy kell, felhívott magához, és egész éjjel szeretkeztünk. Másnap lelkesen ecsetelte a telefonba, hogy milyen fantasztikus volt velem. Már csaknem letettem, amikor észrevettem, hogy rossz gombot nyomott meg, így végighallgathattam, amint a haverjának elemzi a közös randinkat. Eszerint nem ártana csiszolnom a csípőmozgásomon, továbbá jobb lenne, ha inkább gyantáznám a bikinivonalamat, mert a borotválástól bizony szúr. Többet nem álltam szóba vele, a megjegyzései viszont ráébresztettek, hogy a gyantázás tényleg sokkal jobb. Akkor is, ha fáj.

Csokoládé, vanília
Lillával, a barátnőmmel egyik este bűnbe estünk, és elmentünk fagyizni. Nagyban sétáltunk a Duna-parton, kezünkben a tölcsérrel, amikor Lillára rájött az ötperc, rábukott a fagyira, és elkezdett orális szexet játszani. Egészen belejött, egyre élethűbben csinálta, még pornócsillagnyögéseket is produkált a művelethez. Akkor hagytam abba a röhögést, amikor észrevettem, hogy egy középkorú házaspár felvont szemöldökkel bámul minket. Próbáltam figyelmeztetni Lillát, de ő rám se hederített. Ekkor azonban a tisztes hölgy és úr megindult felénk. Lilla végre felnézett, és jéggé dermedt. Majd bemutatta nekem a vőlegénye szüleit.

Szinglisirám
Az elmúlt tíz évben egyik fazonból a másikba estem, de pár hónapja úgy döntöttem, tartok egy szusszanásnyi szünetet. Ezt mellesleg mindenkinek ajánlom: az ember elszabadultan bulizhat, anélkül, hogy kényszeresen stírölné a hímeket. Ám kedves családom nem így fogja fel. Jaj, kislányom, mikor mész már férjhez, hogy nézel ki, miért nem keresel valakit - már csak a „tik-tak, tik-tak" hiányzik. Mostanra kidolgoztam a receptet: a múltkor összefutottam a keresztanyámmal, már nyitotta volna a száját, de én megelőztem: „Nem híztam egy grammot se, és még most sincs senkim!” Persze sértődötten tiltakozott, hogy őneki eszébe se jutott ilyet kérdezni.

Fiaskó a fürdőben
Megbeszéltem a fickómmal, hogy fölugrom hozzá, mielőtt elmegyek partizni. Pontosan érkeztem, de ő nem volt otthon - mint később kiderült, átugrott a szomszédba. Már vagy tíz perce kapcsolgattam a tévét a nappaliban, amikor nyílik a fürdő- szobaajtó, és kilép egy félig-meddig ismerős csaj hófehér fürdőköpenyben. Megáll, rám néz. - Jé, ti még jártok? Nem is tudtam. - Természetesen mire eszembe jutott néhány épkézláb kérdés a kedvesemhez fűződő viszonyáról, addigra a nőci nyelvét elvitte a cica. Úgyhogy hagytam, hadd menjenek szórakozni ketten. Régi elvem, hogy nincs olyan férfi, aki miatt érdemes cirkuszt csapni.

Minden férfi disznó
Annyira imádtam az első szerelmemet, hogy mindent megbocsátottam neki, noha sűrűn nézett a pohár fenekére, hogy a lányok dekoltázsáról ne is beszéljünk. Egyszer egy különösen nehéz vizsga után elhatározta, hogy most aztán alaposan kirúg a hámból. Hatalmas házibulit rendezett. Hencidától Boncidáig folyt a boroskóla és a vodkanarancs, éjfélre már mindenki talajrészeg lett. Én csakhamar aludni tértem. Hajnalban arra ébredtem, hogy mellettem az ágyban a kedvesem nagyban űzi az ipart egy másik csajjal. Amikor felszólítottam, hogy legalább ne a jelenlétemben csinálják, azt felelte: - De hát így olyan izgalmas!

A bűvös szám
Egyszerre két fiúval kavartam, de hamarosan - sajnos - választanom kellett. Hosszas tépelődés után Z mellett döntöttem. Három évig jártunk, majd amikor összevesztünk, felhívtam B-t, és keresetlen formában közöltem vele, hogy szabad vagyok. Vele is három évet jártam, amikor úgy határozott, hogy visszatér a gyermekkori szerelméhez. Ekkor anyám vigasztalásképpen elvitt egy tengeri hajóútra, ahol már az ismerkedési esten bemutattak D-nek (nővel volt, de mindegy). Azóta járunk. Még nem telt le a három év.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat