Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) hírek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) hírek

helló, ma vasárnap augusztus 28. Ágoston napja van

HÍREK
Bűnözés nélkül depressziósak a rendőrök
A norvégiai Vardřben depressziósak a rendőrök, mert nincs tennivalójuk. A kis északi település nemrég nyerte el az önálló rendőrközpont jogát, így több embert kell foglalkoztatniuk, mint eddig - ám a településen jóformán nincs is bűnözés. A főkapitány a munkahelyi válság kezelésére úgy döntött: egyelőre csoportterápiára járatja a rendőröket, akik feleslegesnek érzik magukat.

Marilyn Mansonból ikon lett
Marilyn Mansonnak ítélte oda idén a heavy metal zene ikoni figurájának járó díjat a Kerrang! magazin. A nemrég hazánkban koncertezett sokk-rocker az egész világon közfelháborodást kiváltó ténykedésével érdemelte ki az "elismerést".

Medvék tépték szét Timothyt
Alaszka - Timothy Treadwell (46) élete nagy szerelme a medve volt, akár élete árán is megvédte volna őket. Tizenhárom nyarat töltött 700 kilós kedvencei között, sátorban, a zord alaszkai vadonban. Együtt úszott kedvenceivel a rohanó északi folyókban, ám halálos hibát követett el: azt hitte, hogy szerelme kölcsönös.
*
Egy esős reggelen a Medveembernek becézett férfi meghallotta a neszeket, és felkelt barátnője mellől, hogy köszöntse a látogatót. Bekapcsolta videokameráját, de elfeledte levenni az objektívfedő lemezét, így haláltusájának csak a hangját sikerült megörökítenie. Gyere ki, ez megöl engem!” - kiáltotta vissza a barátnőjének, aki csak annyit tudott javasolni neki, hogy tetesse magát halottnak.

Mire az aszszony kirohant, a férfi legtöbb végtagját már letépte a medve, de Timothy még hörgött. Amy egy nyeles edénynyel püfölni kezdte az óriás grizzlyt, miközben a férfi utolsó erejével arra kérte, mentse magát. De a nő maradt.

A hangcsíkból ítélve a férfi haláltusája négy percig tartott, a szalag végén pedig Amy halálsikolya hallható.

A tetthelyre két nappal később bukkantak a vadőrök. A közelben két agresszív medvét lelőttek, és a gyomrukban összesen négy szemétzsáknyi emberi maradványt találtak. A tisztás egy horrorfilm helyszínére emlékeztetett, Treadwell feje és karja a közelben hevert.

A történet felkeltette a híres filmrendező, Werner Herzog figyelmét, aki filmjével a Sundance fesztiválon bombasikert aratott, felhasználva azokat a felvételeket, amelyeket az elhunyt Timothy készített. Anti-Disney-filmet akartam csinálni, hogy az emberek ne gondolják azt, hogy a medvéket úgy kell szeretni, mint a Teddy mackókat. Tisztelni kell őket, és békén hagyni.”

Ezt nézzük ősszel!
Megvizsgáltuk, mit kínál a két nagy kereskedelmi tévécsatorna a következő hónapokra. A TV2 egy gyerektábor vidám életéről készült saját sorozattal, egy élő talkshow-val, Bochkor Gábor új vetélkedőjével és egy amerikai sikersorozattal, a Desperate Housewifesszal próbálja átvenni a vezetést a nézettségi fronton, de indul a Megasztár 3 is. Az RTL Klub a Lost című, máshol nagy nézettséget hozó sorozattal kezd, lead egy hazai fél-valóságshow-t, új műsorral jelentkezik Kepes András. Magyar filmek is lesznek, no meg Ganxsta Zolee is saját műsort kap.

Geszti Péter és Török Ferenc gittegylete
Józsefváros szívében, a Nyócker közepén forog az MTV és A Nagy Könyv olvasásnépszerűsítő program számára a Pál utcai fiúk című regény versenyfilmje. A rendező a Moszkva térrel és a Szezonnal már bizonyított Török Ferenc, a projekt arca pedig Geszti Péter: miképp a regényt, őt sem kell túlzottan hosszan bemutatni. Megnéztük, hogy fest a modern Nemecsek farmernadrágban, bézbólsapkában, kvarcórával.

"- Nem röhögsz, Nemecsek, az isten áldjon meg!
- hallatszik egy méltatlankodó kiáltás a kamerák mögül, forgatás leáll. A tömegverekedés után a stáb a gyerekek testi épségét ellenőrzi, egy vékonydongájú ifjonc pedig méltatlankodva zihál, mutálás előtti manóhangon protestál: - Nekem majdnem leszakadt a fejem!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat