Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság infó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság infó

helló, ma augusztus 23. kedd van Bence és Szidónia napja!
Születésnaposoknak, sok boldogságot!

IDŐJÁRÁS
Éjjel: Keleten csapadék
Délelőtt: Délnyugaton napsütés
Délután: Elszórt zápor, zivatar

Északkeleten csapadék
Minimum hőmérséklet:13, 18 °C
Maximum hőmérséklet:19, 25 °C

Napkelte:05:51
Napnyugta:19:42

Mai fronthatás:nincs front

Duna 17 °C
Tisza 20 °C
Balaton 21 °C
Velencei-tó 21 °C
Adria 23 °C

RÖVIDE HÍREK
Európa több országában halálos áldozatokat köve-
telt, Magyarországon pedig több megyében okozott súlyos károkat az özönvíz-
szerű esőzés.

Iskolakezdéskor a szülők túlbuzgóságból gyakran túlvállalják magukat anya-
gilag. Az indokolatlan kia-
dások összege évente a 10 milliárd forintos nagyság-
rendet is elérheti.

A budapesti kutyák által naponta termelt 40 tonna ürülék eltakarítására évi 200 millió forintot szán a főváros. A kerületek ürülékgyűjtő kukákra és reklámra pályázhatnak.

A tehetségkutató zenei producere és zsűritagja, Pierrot helyére Novák Péter lép, így újra teljes a Megasztár zsűrije, mert végül Soma és Bakács Tibor is igent mondott.

Dundi nőkkel reklámoz a Nike
Már nemcsak a hajszálvékony modellek képeivel találkozhatunk a magazinokban és a slágerlistákon. A testesebb hölgyek, akiket "valódi embereknek" hív a szakma, egyre többet szerepelnek hirdetésekben, írja az MSNBC.

MONITOR
Még kár temetni a modemes internetet
Noha az utóbbi években az internet-hozzáférések kapcsán már szinte csak a széles sávú kapcsolat kerül szóba, a felhasználók jelentős része még ma is modemmel kapcsolódik a hálóra.

Az internet hajnalának első éveiben még szinte mindenki a betárcsázós hozzáférést használta. Az öt évvel ezelőtt megjelent ADSL - és az ezzel párhuzamosan fejlesztett más szélessávú kapcsolatok - elérhetősége ugyan jócskán megkoptatták a betárcsázós internet nimbuszát, ám még ma is százezrek csatlakoznak az internethez modemmel.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint míg 2003 végén az internetezők 56 százaléka - 355 ezer előfizető - csatlakozott modemmel, 2005 elejére arányuk 38 százalékra, számuk pedig 272 ezerre csökkent.

Azonban a KSH statisztikáiban nem szerepelnek azok, akik nem előfizetői, hanem csak használói a netnek: a telefontársaságok által meghirdetett nyílt internetet, valamint a több internetszolgáltató által kínált ingyenes hozzáférést választók tömege semmilyen statisztikában nem szerepel. Az ő számuk - nem hivatalos becslések szerint - eléri az előfizetéssel rendelkező modemes internetezőkét.

Annak ellenére, hogy az ingyenes szolgáltatók jelentős számú felhasználót vonzottak, a mai napig nem tűntek el a havidíjat fizetők. Ők jellemzően megbízható minőséget (szabad kapacitást), esetleg webtárhelyet, vagy más kiegészítő szolgáltatást várnak pénzükért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat