Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újság - no brain

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újság - no brain


Lelkesen keresgélem fel a karavánunk tagjait, és szerencsére hasonló lelkesedést tapasztalok így könnyű dolgom van bemutatni velünk tevegelő tárasainkat többek között no brain [137555 AL] gazdája: MZ/X a 42-es Szakóca-virtuózt is. Ő fiú, stílusa merengő ami gondolkodásra vall. Mostanában változtatott nevet, hogy pontosan miért is? Megújulás lehet a háttérben. Hát próbálja beállítani magát egy kicsit butácskának, de korántsem igaz ez róla. Inkább elég penge, jó meglátásai vannak és nagyon jól tudja ezeket tolmácsolni. Védjegye a 42 ami nem a szerencseszáma, sőt még a lottó ötös esélyes száma sem, hanem az élet értelme. (Most nő társaim gondolkodjunk is csak el, miért is van minden második pasinak 42-es cipőmérete? Mert az élet értelme lenne a férfi??) Sajnálattal tudatom, hogy van tevehitvese és infoim szerint nagyon is jól megvannak. Erről lecsúsztunk:D Mindenesetre a fórumon igen sűrűn megtalálható, és szívesen barátkozik, ismerkedik.

Rendhagyó módon, de válaszolt a feladott fogalmakra (szerintem igen egyedin):

Nyugalomról álmodom , bár bánatomra ez a primitív civilizáció nagyban akadájoz ... mellesleg a csipke szép , de ezt a derüs egészséges természet is tudja produkálni .
A fiatalok átlagos gondolkodását kéne a gyógyulás utjára terelni a humorral , s bár én is az igazság , a végső válasz keresésébe fektetek sok energiát , valójában nagyon kellemes lehet a mamával átbeszélgetett nap .
És mivel őszintén megvallva piros lámpánál vesztegel a rend a gondolataim határán , és a szerelmeim mind titkos afférok voltak , egy üveg víz társaságában soraimat le is zárom ...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat