Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek! naplója


Mosoly :o)) újság [150356 AL], gazdája Mosoly :o)) karaván újság mindenkinek!
Mosoly :o)) újsgá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/150356
Mosoly :o)) újsgá

augusztus 31. szerda, Erika, Bella, Hanga napja van

HÍREK
Lambert Budapesten forgat
Budapest - Budapestre érkezett a Hegylakó sztárja, Christopher Lambert /48/, aki Hódi Jenő új filmjében, a Metamorphosisban egy nemesi leszármazottat alakít. A filmben Kováts Adél lesz a legendákból ismert Báthory Erzsébet, lányát pedig a gyönyörű Irena Hoffmann játssza.

Visszatér az A-Ha
A norvég együttes visszatér a zenepiacra, és új album-
mal jelentkezik még idén novemberben. Az A-Ha csaknem négy év hallgatás után próbálja újra felvésni nevét a popzene színterére.

Újra színpadra áll Pécsi Ildikó
Pécsi Ildikó visszatér a színpadra. Ugyan egy esztendeje, súlyos autóbalesete után azt mondta, erre már nem kerül sor.

Feketén dolgoznak Schuminál
Váratlan programról gondoskodtak Michael Schumacher /36/ számára a svájci Waadt kanton munkaügyi ellenőrei.

Gyurcsány éjszakánként írt
Budapest - Ihletet kapott az íráshoz Gyurcsány Ferenc /43/. A miniszterelnök többnyire késő esténként tudott lopni pár órát az utóbbi időben, hogy leüljön a számítógép elé. A könyv elkészült, s a tervek szerint szeptember 15-én jelenik meg.

Gyurcsány már sportminiszterként kacérkodott a könyvírással, ám véglegesen idén májusban döntötte el, hogy pennát”, helyesebben klaviatúrát ragad. Jobbára éjszakánként pötyögött a gépen, amikor az egész család aludt. Persze senki se számítson közönségcsalogató bestsellerre: a könyv egy terjedelmes, mintegy 100 oldalas politikai esszé.

A kormányfő annyira belelovalta magát a munkába, hogy a laptopot horvátországi vakációjukra is magával vitte, és ott néha félrevonult a nyaraló egyik beugrójába. A Blikk úgy tudja, egyszer eltűnt az egyik, már teljesen elkészült fejezet. A miniszterelnök idegesen keresgélte mindenhol, bosszankodott, majd végül belenyugodott abba, hogy újból kell írnia, ám egyik fia szerencsére egy pillanat alatt elővarázsolta az elveszettnek hitt szövegrészt. Egy másik alkalommal pedig Anna (9) lánya köhögés elleni szirupja ömlött a billentyűzetre, s hiába törölgették le vizes, majd száraz ronggyal, néhány betű még mindig ragad a cukros lötty miatt.

Az adriai nyaralás alatt sikerült végére jutnia a munkának. A kormányfő a kéziratot elsőként nejének, Dobrev Klárának (34) mutatta meg, akinek nagyon tetszett a mű. A többször átfésült, végleges verziót a Demos-könyvek sorozatban a Napvilág kiadó adja ki szeptember 15-én, s a tervek szerint 1000 forint körüli áron kerül a boltokba. A borítója még nincs kész, de e héten az is megszületik. A címlap tervezésébe nem szól bele Gyurcsány, azt mondja, ez a profik dolga.

A kormányfő két elődje is megjelent már a könyvpiacon. Horn Gyula Cölöpök, illetve Azok a kilencvenes évek című művei a Kossuth Kiadónál jelentek meg. Orbán Viktornak pedig miniszterelnöksége alatti beszédeiből jelent meg egy válogatás, A történelem főutcáján címmel a Magyar Egyetemi Kiadó gondozásában.

IDŐJÁRÁS
Éjjel: Derült éjszaka, párásság
Délelőtt: Kisüt a nap
Délután: Napos idő, gomolyfelhők

Párásság, napsütés
Minimum hőmérséklet:11, 16 °C
Maximum hőmérséklet:25, 29 °C
Napkelte:06:01
Napnyugta:19:26

Mai fronthatás:nincs front



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat