Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
Levélváltás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
Levélváltás

Többen is megjegyezték már, hogy milyen jól fogalmazok, és hogy elég választékosan tudom kifejezni magam, melyek alapján úgy gondolják, hogy nem lehetek egy buta kölök... :-)
Hát köszönöm mindenkinek. :-)

Most íme egy iskolapélda a fentiekre.


Egy nap (jó rég, kb. egy éve) kaptam egy üzenetet a teveklubbon, gondolom az akkori adatlapom alapján.


Íme A levél (eredeti írással)

"cső fasszopókám
nem értem hgoy 1 ilyen vén geci hogy lehet még ttcn és hgoy él????
remélem minnél hamarabb megdöglessz és leszálsz a 10enévesekről mer tod az nem a te korosztályod az ilyen embereket gyűlölöm akik a kissebbeket behülyítik és elcsábítják
fogadjuk el a másságodat? mivan tán buzi vagy ember
na nem idegesítem fel magam ilyen kis gecikkel
inkább baszhatnád a feleségedet vagy a csajodat és nem a 16 évesek után kéne járkálnod
na csőőőőő cigány"

Be kell valljam, a megkeresés nagyon tetszett, főként, mert a feladó egy 14 körüli fiúcska volt. :-) Gondoltam, ha már volt ilyen kedves, és időt szakított arra, hogy írjon nekem, és sem hagyom válasz nélkül, mert bizonyára álmatlan éjszakái lettek volna, ha nem kap választ a szerinte jogos felháborodására... :-)

Hát írtam neki.

Íme A válasz

"Szia Ryđer!

Köszönöm intelligens leveledet, igazán jól szórakoztam rajta, mindig vidám leszek, ha találkozom az emberi faj igen ritka példányaival.
Mivel úgy gondolom, hogy leveledet saját kudarcaid kivetítéseként élted meg, melyeket a lányok körében nem túl népszerű, és valószínűleg igen szánalomraméltónak tartott személyiséged megélésének mindennapos vihara okoz túl érdekesnek nem nevezhető életedben, ezért pozitív visszacsatolásként csak annyit tudok mondani: még van remény! Ne add fel, egy nap még te is lehetsz akár potenciálisan szóbajöhető fiúcska is bármelyik harmadvonalbeli leányzó szemében, ha már elfogytak az igazi férfiak!!
A saját életem történéseit és hogy mit miért teszek, számodra túlságosan megerőltető szellemi feladat lenne megpróbálni még megérteni is, így ezzel a gondolattal egy percig sem játszottam, hogy primitiv módon, véglények számára is közérthető nyelvezettel próbáljam meg esetlegesen elmagyarázni az ok-okozat összefüggést...

További szép napot!

Ui: ha nem érted ezt a levelet, akkor nem tévedtem sokat... "


Valami megmagyarázhatatlan módon erre már nem érkezett további reakció....:-)))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat