Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
Pozitúrák

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
Pozitúrák

Lovaglás
A férfi a hátán fekszik, miközben a nő „ráül”. A nő a férfi térdébe kapaszkodva emelkedik és süllyed, a férfi pedig a nő fenekét markolva irányíthatja a mozgást.

Csellózás
A nő a hátán fekszik, és a lábait a férfi vállaira helyezi. A férfi a nő lábszárába kapaszkodik vagy a nő melleit simogatja.

A meglepetés
Ez a póz ideális a vad szex kedvelőinek. A férfi a nő háta mögött állva hatol belé, miközben a derekát fogja. A nő előrehanyatlik, elengedi magát, amíg a keze a padlón nem nyugszik. A férfi hátulról lepi meg a nőt, és ő irányítja a mozgás ritmusát. A nő számára a legfőbb gyönyört az okozza, hogy a vaginanyílás nagyon kicsi ebből a szögből, ezért feszességet és teltséget érez, és ezt nagyon sok nő szereti. A férfi számára a heves izgalom abból fakad, hogy erős hatások érik a pénisz csúcsát, amint ki-be mozog. A lökések között a férfi ingerelheti a nő csiklóját. A férfi számára az is gyönyört okozhat, hogy nézheti, amint behatol a nőbe, és láthatja a nő fenekét, és ívelt hátát, valamint dominánsnak érezheti magát, mert ő mozog, a nő pedig közben passzív. A férfi közben simogathatja a nő végbélnyílását, vagy akár egy ujját is belenyomhatja, ha a nő ezt élvezi. Ez a póz nagyon izgalmas tud lenni a férfi számára, ha a nő szoknyát visel, de bugyi nincs rajta.

Talicskázás
A férfi a nő mögé áll, a combjánál fogva felemeli, és a vagináját ráhúzza a hímvesszőjére. A nő a kezeivel támaszkodik. Próbáljatok meg körbesétálni a szobában, miközben ezt csináljátok.

Indián póz
A férfi leül a földre, a karjait pedig a háta mögé rakja a padlóra. A nő ráül a férfira, a kezeit a férfi vállára rakja, miközben fel-le mozog.

Indián póz haladóknak
Ugyanaz, mint az indián póz, csak a nő lába a férfi nyakában van. Ha a nő ilyenkor köröket vagy nyolcasokat ír le a csípőjével, az mindkét fél számára nagyon élvezetes tud lenni.

Függőleges kutyapóz
Ugyanaz, mint a kutyapóz, csak a nő felegyenesedve térdel. A kezét a férfi combjára vagy fenekére rakhatja, hogy stabilabb legyen az egyensúlya. Habár ebben a pózban a heregolyók nem ingerlik a csiklót, a hímvessző mélyebbre tud hatolni, és ingerelheti a G-pontot. Sok pár szereti ezt a pózt a mélyebb behatolás miatt. A férfi könnyen ki tud alakítani egy egyenletes, gyors ritmust, miközben mélyen behatol a partnerébe. Mindkét fél elég szabadon tud mozogni, ezért a nő is irányíthatja a mozgást, ha a férfi mozdulatlan marad.

A medúza
Ha a férfi elég erős és rugalmas, akkor ez a póz nagyon vonzó lehet. A férfi leguggol, a nőt ráhúzza a hímvesszőjére, és a nő ezután előre-hátra hintázik, mint egy függőágyon, miközben a lába szilárdan áll a padlón. Úgy is lehet csinálni, hogy a nő mozdulatlan marad, és a férfi mozog.

Az amazon
Ebben a pózban a férfi nyugodtan fekszik a hátán, a lábait kissé szétnyitja és a mellkasa felé hajlítja. A nő ráguggol, beleolvad a férfi által felvett alakba, majd lassan és gyengéden a partnere hímvesszőjére ül. A nő a combizmai segítségével mozog fel és le. A férfi ilyenkor a nő melleinek a mozgását és a saját hímvesszője ki-be hatolásait is látja, ami ugyanolyan élvezetes a számára, mint maga az érzés. Ez a póz a vállalkozó szellemű, nyitott szeretőknek való. Az amazon olyan nő, aki vad és ősi szenvedéllyel rabságban tudja tartani a férfit!


A kanál
Az oldalon fekvés, vagy kanalazás, nagyon intim póz, és tökéletes a romantikus lelkületűek számára, mert közben nagyon közel vannak egymáshoz a partnerek.
A kanálpóz gyakorlatilag olyan, mint a hátulról való behatolás, csak közben a partnerek az oldalukon fekszenek.
Ha a férfi a nő mögött fekszik, akkor át tudja ölelni a nőt, miközben beléhatol. Ez a póz egyesíti az ölelkezést és a szeretkezést.
Ezt a pózt lopakodónak is hívják, mert a párod megpróbálhat úgy ébreszteni téged reggel, hogy beléd csusszan hátulról – nem rossz erre ébredni!
Habár lehet, hogy nem jut eszébe megnedvesíteni a hímvesszőjét, mielőtt megpróbál a te alvó vaginádba hatolni...
Ebben a pózban ráadásul a reggeli rossz leheletet sem lehet érezni.

Felül a nő
Amikor a nő van felül, a pasi csak pihen, és a nő végzi a munkát. Ebben a pózban az a legjobb, hogy a férfiak szeretik nézni a nőket szex közben, és fekvő helyzetben elég sok mindent láthat onnan lentről.
Ráadásul most, hogy nincs annyira elfoglalva a mozgással, van elég ideje és szabad keze más dolgokra is, például simogathatja a nő melleit vagy csiklóját.
A nő számára az a legjobb, hogy ő irányítja azt, hogy milyen mélyen és milyen erősen hatoljon belé a partnere. Emellett elég sokféleképpen el tud helyezkedni a férfin, és így a vagina különböző részeit tudja ingerelni a szeretkezés.
A póz alapvető verziója az, amikor a férfi a hátán fekszik, a nő pedig térdelve meglovagolja a hímvesszőjét, miközben a térdeit a férfi csípőjének két oldalára helyezi. Ebben a helyzetben a nő előre- és hátradőléssel tudja változtatni az ingerlés helyét.
Az előredőlés a csiklót ingerlét jobban, a hátradőlés pedig a vaginát. Ebben a helyzetben könnyű megteremteni a sokak számára fontos szemkontaktust is.
A nő ilyenkor kiélheti dominanciára való hajlamait: lefoghatja a partnerét, miközben lovagol rajta.
A férfi számára is nagyon élvezetes ez a póz, mert simogathatja a nő kebleit vagy mellbimbóit, vagy egyszerűen csak hátradőlhet és élvezheti a show-t.
Kis változatosságként megpróbálhatod fordítva megülni a partneredet, úgy, hogy a hátadat mutatod neki.

Felül a férfi
A leggyakoribb póz az, amikor a férfi van felül.
Sokan úgy gondolják, hogy ez a póz unalmas, pedig vannak benne izgalmas dolgok, ha az élvezetről van szó.
A misszionárius pózban a hímvessző felső része ideális helyzetben van ahhoz, hogy ingerelje a csiklót.
Ez nagyon gyönyörteli tud lenni, hiszen úgy érhetsz el orgazmust, hogy a pasi egyszerre ingereli a vaginádat és a csiklódat.
Egyenesen a párod szemébe nézhetsz, ami nagyon jó, hiszen a szemkontaktus fontos szeretkezés közben.
Nagyon izgató tud lenni az, amikor a pasid szemébe nézel, miközben szeretkeztek – ez tovább növelheti az izgatottságot, ráadásul ebben a helyzetben könnyű csókolózni, mert nem kell kifacsarnod a testedet.
Ha meggörbíted a hátadat vagy felemeled a csípődet, irányítani tudod, hogy a párod milyen mélyen hatoljon beléd.
Ha a hátadat görbíted, akkor a hímvessző nem mehet túl mélyre, ha pedig a medencédet emeled fel, sokkal mélyebbre tud hatolni a pasid.
Azzal is növelheted a gyönyört, ha megpróbálod a lábadat különféle helyzetekbe rakni.


Gyakorold mindegyiket :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat