Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
Levélváltás 2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
Levélváltás 2

Kb. három hónapja ismét volt egy érdekes levélváltásom. Ezúttal egy olyan lánnyal, akit elég rég ismerek. Ő volt az első olyan lány, akivel úgy találkoztam, hogy cseten ismertem meg. Ennek 3 éve. Időközben kisebb-nagyobb megszakításokkal tartottuk a kapcsolatot, de ő egyre ritkábban jelentkezett. Ráhagytam. Sosem akartam tőle semmi komolyat, szal nem értettem, hogy a barátság miért nem fér bele neki. Mindegy.
Én hívtam meg IWIW-re is. Később a barátja féltékenykedett, szal nem nagyon beszéltünk. De sosem gondoltam, vagy éreztem úgy, hogy haragudna rám valamiért. Azt hittem, normális viszony van közöttünk, annak ellenére, hogy keveset kommunikálunk.

Történt, hogy feldobott egy üzenetet az IWIW üzenőfalára. Pontosan nem emlékszem, de valami olyasmi volt a lényege, hogy "Sajnálom, hogy ilyen barátom van, aki mellett csak sírhatok, és szenvedhetek... hogy lehet valaki ennyire bunkó..." Gondolom, valami sérelem érhette a pasija részéről, ezért bukott ki.
Írtam neki egy rövid üzenetet. Nem bántásképp, csupán ki akartam fejezni, hogy sok ilyen esetet láttam már.
Idézek.

"Ez a sorsotok. A normális pasik nem kellenek, akik miatt meg csak szenvednetek kell, ahhoz két kézzel ragaszkodtok.... Nők..... :-/ "

Normális választ vártam volna, észérveket, vagy valamit, hogy nincs igazam....

Ehelyett ezt kaptam:

"Nemtom ki kérdezte a véleményedet konkrétan leszarom Te beszélsz,aki egyetlen nőt nem képes összeszedni az életben...szép. Lehet hogy idősebb korosztályban kéne keresgélned és nem fiatalokat zaklatni, mert így nem érsz el semmit. Inkább foglalkozz a magad dolgával, ne más magánéletében kutass! Nemtom miért kell így lenézni a nőket, ti sem vagytok különbek, te meg amúgy is egy klinikai eset vagy, hadd ne mondjam miért Biztos van normális pasi,de azt nem te testesíted meg. Sorry. Úgyhogy inkább ne beszélj itt nekem normálisról, mikor te magad sem vagy 100-as,ok? Tartogasd magadnak a megjegyzéseidet, mert kurvára nem érdekel, főleg nem a te véleményed. Majd én eldöntöm kivel vagyok, és azt írok ki falra amit akarok, szakadj le rólam örökre. Na csá"

Nem értettem az egészet. Először is én nem személyeskedésnek szántam az üzimet. Másodszor tényleg elképzelésem sem volt, hogy mi a baja velem. Úgy gondoltam, hogy mindig is jól elbeszélgettünk. Fel nem fogtam, hogy mi jött rá hirtelen...
Először azt gondoltam, hogy magyarázat kérek... de aztán rájöttem, felesleges. Úgysem fogok kihúzni belőle egy értelmes mondadot sem. Főleg azokután, hogy lazán kitörölt az ismerősei közül az IWIW-en, annak ellenére, hogy én hívtam meg oda....
Érdekes.

Aztán gondoltam egyet, és ha ő így, akkor én is úgy alapon, írtam neki...

":-DDD
Most jól odamondogattál, mi? Büszke lehetsz magadra. Igazán.
Pusztán általánosságban jegyeztem meg, amit írtam, mert mindenhol ezt látom magam körül. De hát ha a nőknek ez kell, ám legyen. Sajnállak titeket. Nem konkrétan téged, mert a levelet nem személyeskedésnek szántam. Veled ellentétben.
Mellesleg az én csaj-ügyeimmel minden rendben. Amire nekem kell, arra akad, többre meg kell a ráknak. :-D Épp a fentiek miatt. És nagy ívben teszek a társadalmi elvárásokra, hogy aki elmúlt 30, annak "kötelező" házasnak lenni. Kurvára nem érdekel. Ki az a "társadalom" és hol lakik!?
Ha pedig nekem az a hobbim, hogy nálam fiatalabbakkal vagyok, nos, ehhez sincs köze senkinek sem. :-) Én nem érzem úgy, hogy ne lennék 100-as, és tudom, hogy a legtöbb csaj csak ábrándozik arról, amit én, és a hozzám hasonló pasik tudnak nyújtani egy Nőnek. De hát jobbak a link pasasok, nem!? :-D
Erről ennyit, Átlaglány :-)
Szal a leveled 3 pontos találat volt, csak mellément. :-D

Ez van.
Minden jót."

Hát erre a levélre már nem érkezett válasz...

Vajon miért!? :-)


Ja, és persze megint én vagyok a hülye, ugyebár...





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat