Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
A női megoldás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
A női megoldás

A nők sosem vállalják fel a döntés felelősségét, a legtöbbször hátulról közelítenek. Pl. ha egy nő megkérdezi, hogy éhes vagy-e, az azt jelenti, hogy ő igen, és enne valamit. (az már csak részletkérdés, hogy külön magának nem fog kérni mondjuk egy burgert, "inkább egy falatot a tiedből".)

A nő sosem fogja kimondani hogy vége, mert akkor nem szapulhatna utána, megnyutatva ezzel saját lelkét. Nem, ilyesmit sosem tesz. Inkább tudat alatt szabályosan tönkreteszi a kapcsolatot, semmi sem lesz jó amit csinálsz, minden aprósággal megtalál, féltékenykedik, amit addig jónak talált, azt is a visszájára fordítja, stb, stb. Ez az egész pedig arra megy ki, hogy Neked legyen eleged, hogy Te mond ki, hogy "vége".

S hogy miért?

Azért, mert így ő lehet az "áldozat" akit elhagytak, sírhat, nyafoghat, kiálthat rád kígyót-békát, neked meg nincs erkölcsi alapod visszavágni, hiszen végtére is te voltál, aki kidobta. Ergo - és ez a lényeg - : győztesen kerül ki a helyzetből. Miközben a háttérben már nagy valószínűséggel ott várja a következő jelölt.

Ez nem tudatos a nőknél, egyszerűen így működnek. Elnézést kérek azoktól, akik nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat