Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
Egy 30-as nő naplójából

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
Egy 30-as nő naplójából

20 évesen: Csak a szerelem fontos! Olyan cukipofa, csupa szív, nagy vagány a pasim. Igazi csavargó életművész. Egy rakás különleges dolgot csinál. Pl. paplanernyőzik.

22 évesen: Nagyon fontos a szerelem. De nem ártana ha kicsit benőne már a feje lágya. Csak féltésből mondom, hogy elegem van a barátaiból. meg a paplanernyözésböl és a veszélyes dolgokból, amit csinál.

24 évesen: Jó, jó, de kicsit cikin érzem magam, hogy mindig ö fizet. De mindenkinek ö fizet és hiába szólok, hogy a haverjainak ne. Kicsit elfáradtam attól, hogy olyan nagy életművész. Jobb lenne, ha inkább itthon maradna esténként.

26 évesen: Tulajdonképpen szívesen férjhez mennék már. Éltem eleget (értsd megizélt vagy 10-12 pasi). A társaságban dőlnek a férfiak utánam. Csak mind olyan komolytalan. Eljátssza az életművészt és paplanernyőznek. De helyesek nagyon. Viszont ott van XY dugig van pénzzel. Meg van egy felesége is, de az kibillenthető. Amúgy is le van strapálva. Na jó, most még csak szerető vagyok de, majd utána már feleség leszek! Ö nyugodt anyagi körülményeket tud teremteni nekem. És nem is tolja el az időt paplanernyőzéssel. Igazi komoly férfi.

28 évesen. Hogy én mekkora marha vagyok. 2 évig hittem neki, hogy Feleségül vesz. Hihetetlen szerelem volt, de nincs időm várni rá. Eddig nem tudta eldönteni, hogy a felesége kell vagy én, akkor most már ne is döntsön. Izélgesse a feleséget, ne engem. Úr isten mindjárt 30 eves vagyok. Vagy idióta paplanernyős vagányok akarnak felszedni, vagy 20 eves tacskók vagy nős férfiak. Hol egy pasiiiiiiiiiiiiiiiii?? Egy normális. Nem árt ha vagány csak ne paplanernyőzzön és legyen azért pénze is. Nem akarok már sátorban lakni a Balcsin nyaranta. Nagyon jó volt a Maldive szigeteken. Én marha fel kellett volna hívnom a feleségét és kitálalnom. Akkor ma.... NA mindegy, elmegyek este valahova.

30 évesen. 132 levelem volt a randivonalon. Igaz 120 60 év feletti volt de ez akkor is 12 pasi! Bár a múltkori 12 is kapanyélnél is rosszabb volt. Nem baj ma találkoztam a szingliszalonban klassz csajokkal.

32 évesen Igaz 5 évvel fiatalabb nálam de legalább újra 20-on évesnek Érzem magam. És feleségül is vesz. Azt mondta.

34 évesen: Tökre körbe ugrálnak a férfiak- NA jó: 60 körülivel azért nem kezdek. De az a feketeszemű az tutti volt. 30 éves tehát korosztályom. Basszus most látom, hogy gyűrűje van. Úr isten, hogy egyes nőknek mekkora szerencséjük van. Hogy tudtak férjhez menni, amikor én nem tudok, pedig megdöglenek értem a férfiak!?

36 évesen: Bárkihez hozzámegyek, ha feleségül veeeeeeeeeeesz!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat