Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
IWIW használati utasítás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
IWIW használati utasítás

Van néhány alapvető dolog, amit tarts be mindenképpen, ha az iwiw-et használod...

Ime:

Tegyél a neved elé egy "A" betűt és máris az első oldalon fogsz szerepelni. Fontos hogy legyen egy "party előtt" című képed! Lányoknak kell egy nagyon SZEXIS, fiúknak egy nagyon menő kép! Ha van TETOVÁLÁSod, mindenképp látszódnia kell. Én és az autóm című képet csak akkor tegyél fel, ha több HITEL van rajta, mint amennyit ér. A képeket kommentálhatod ANGOLUL is. Pl: my car, my best friend, I’m. Így tudni fogják hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem te tényleg KOMOLY angoltudással rendelkezel. Lehetőleg nyaraláson készült képeket rakj fel, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai volt az úticél. Ha Zalakaroson vagy Bükkfürdőn jártál, akkor inkább otthon készült képeket tegyél fel! Az ilyen képekhez már nem azt kell odaírni, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb, hogy hol és mikor készült. Pl. "2006 szilveszter Kuba". Néha írj valami idiótaságot az üzenőfalra: -milyen szar napod volt és eleged van, -sokat dolgozol és elfáradtál, -sikeres volt a vizsgád ezért mindenkit szeretsz, -vizsgázni fogsz és drukkoljon neked mindenki! A magamról rovatba írhatod hogy "aki ismer az ismer, ennyi" vagy "aki ismer annak nem kell bemutatkoznom". Regisztráld a kutyádat; szólj a szomszédoknak, hogy ők is regisztrálják az övékét, mert a te kutyád be akarja őt jelölni! Minden klubot jelölj be és jelölj vissza; minél több ismerősöd van annál MENŐBB vagy. Rendeld ezerrel a meghívókat, hogy majd az üzenőfalon minden nap reklámozd, hogy van egy...!


Ezenkívül...

Az állatvilágban az ivarérett egyedek valamilyen testnedvükkel (többnyire a vizeletükkel fatörzseken, köveken stb.) jelölik meg a territóriumuk határát.
A mai fiatal, ivarérett, emberi egyedek már az üzenőfalat jelölik meg a "naon szerizlek édesem, hiányzol cejejmem" és ehhez hasonló bárgyú "lelkiváladékokkal". Ezzel adják a környezetük tudtára, hogy ők már ivarérettek, és pasijuk van. Azért írok csak pasit, mert az állatvilággal ellentétben, ahol többnyire a hímek jelölnek, addig az "embervilágban" szinte kizárólag a nőnemű egyedek "váladékoznak" az üzenőfalra.
Ha ti is rendszeresen írtok ilyen jellegű sóvárgásokat az üzenőfalra, akkor biztosak lehettek benne, hogy a fent említett fajba tartoztok, és ez újabb büszkeséggel töltheti el fejlettnek nem nevezhető lelkecskéteket...


Ha mindezeket betartod, máris te leszel a legmenőbb iwiw-felhasználó...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat