Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Falcon [67464 AL], gazdája Péter
Ebben is van valami

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/67464
Ebben is van valami

Megfigyelte már valaki egyszer is, hogy bármiféle női társaságban, végzettségtől függetlenül, kötelező mantra a férfiakat, a férjeket csepülni, gyalázni? Nőtársaságban a férjeket azonnal kibeszélik: lúzer, nem keres eleget, nem vitte semmire, órákig piszmog a kocsijával, horkol, zabál a tévé előtt, nem viszi le a szemetet, nem hajtja fel a WC-deszkát, fáradt mer lenni, hamar elmegy az ágyban, zsíros a haja, nem vesz virágot névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra. (nem kívánt rész törlendő.) Minden férfi egyformán aljas, egyik sem ért meg Engem. És a Közösen Elnyomottak Összetartása süt belőlük, és boldogok, mert most aztán jól megmondhatják. Aztán a jelenlévő egy db férfit megsajnálják, fentről lefelé persze, és akkor jaaaj, jóvan Lajoska, persze hogy nem mindenki horkol, de azér a lófaszt nem, persze, és magukban leszögezik, hogy hát bazmeg a párom fullra nem érdemel meg engem. Vagy inkább "Engem".

Ellenben mindez akkor látványosan nem szokott előfordulni, ha előző nap volt az asszonka névnapja/születésnapja/etc. és bőségesen kapott ékszert/ruhát/kisfaszomat. Akkor aztán, hehejj a férjem a dalia.
Bár erre megint azt kell, hogy mondjam, emberfüggő a dolog.

Vegyük még hozzá azt is, hogy tulajdonképpen ezen nincs mit csodálkozni vagy felháborodni. A kapcsolatok kb. 80, a házasságok kb. 90 százaléka érzelmi/intellektuális/szexuális szempontból egy kalap szart ér, a benne lévőket anyagi/társadalmi érdekek kötik össze.

Mindezt fejeljük meg azzal, hogy a nők hangulatára és elvárásaikra olyan egzakt dolgok vannak hatással, mint a horoszkóp, a csillagok állása (különösen a Hold), női magazinok, sorozatok, barátnők meglátásai, és az össze-vissza ingadozó hormonháztartásuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat