Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
kultúrfilozófia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
kultúrfilozófia

Ma rá kellet döbbenem ,hogy a kultúrfilozófiánál nagyobb humbuk nincs. A téveszmék fejtegetésének kicsúcsosodása, és tudományos diskurzus a nagy büdös semmiről. Baromi jó ,hogy tanulhatom. Alapvetően szemben áll mindennel amit valaha is gondoltam az életről. Azt állítja a tanár : mindenki egyforma , nem lehet különbözni. Szeritem meg nincs két egyforma ember, tehát mindenki különbözik. Azt állítja a tanár: nincs önmegvalósitás. Szeritem az önmegvalósitás minden szabad indivium elsődleges célja, csak mindenki más szinten teszi ezt meg. Azt hiszem vagy a kúltúrfilozófia tanárom egy nagy pöcs , vagy nekem van alapvetően hibás meglátásom a világ természetével kapcsolatban.

Továbbá ,hogyan tartsam hiteles tanárnak , és embernek azt a személyt aki nyilvánosan olyan dolgokat jelent ki , mint például: Minden nő egy kurva. Megtette, ottvoltam, hallotam. Elborzasztott.

Hogy mondhat ilyet egy ember?
1; Őt nem anya szűlte, ergó azt nyilatkozik amit nem szégyel , mert nem érintett abban ,hogy nő legyen a családjában.
2; Meleg. Szintén nem érintett a nők témájában.
3; Többszörösen elutasitott és porig alázott férfiúi valójávan... erősen valószínű.

Na most komolyan: ezek után én ,hogy üljek be ennek az embernek az órájára anélkül , hogy rendszeresen bele ne hányjak a táskámba?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat