Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Fringe

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Fringe

A Millennárison és a Marcibányi téri szabadidő központban került megrendezésre, számos színpdon a Budapest Fringe Fesztivál. Végre teret engedve olyan zenekaroknak akiket nem tűz zászlajára a média, névtelenül működnek , de mégis igényesen.
Elsőként a Hubay Zeneiskola fúvószenekarát néztem meg. Kellemes egyveleg komoly és filmzenékből. Kicsi jazz, kicsi Erike Morricone.
Format Blues: 5 fúvós és ritmuscekció, és egy énekes akitől bizsereg a levegő. Slágeres előadás, megragadták a közönséget és egy kellemes utazásra csábították.
Intim Terror, magyar indi-rock, alter. Igaz ,hogy a zsűri kiment a koncertről, tehát több mint valószínű, hogy a fesztivál díjjat már nem nyerhetik el, de legalább a közönség élvezte , ha már a szakmai szűri nem. :) Az énekes Bera humoros, csak még mindíg annyira leköti a lámpaláz, hogy néha elfelejti a dalszöveget. Egyébként az egész trendi meg cuki , meg mit tudom én.... A közönség az Iparművészetis főiskolásokból állt, akik olyan mennyiségben halmozták öltözékükön az egymást ütő szineket és mintákat, hogy majdnem elhánytam magam.
Összességében a fesztivál nagyon tetszett, és remélem még lesz sok ilyen, idén 2. alkalommal került megrendezésre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat