Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
:-s

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
:-s

Ki vagyok akadva teljesen. A barátom levágatta a gyönyörű királyi hajkoronáját. Meg sem mertem nézni még, biztos borzalmasan fest.
És ennek a tetejébe közölte, hogy új munkája van. Ennek nagyon örültem addig amíg meg nem tudtam, hogy az exbarátnőjével fog dolgozni. Tudom milyen szar volt neki az előző helyén , mert én is dolgoztam már hasonló helyen, probálok megértő lenni de ez a két hír egy napon.
Nem tudom miért akar elkergetni magától. Tegnap Therion koncerten voltunk, ami valami fantasztikus volt, de ő végig problémázta az egész estét. Pedig Tőlem kapta a jegyét, kiboirhatta volna ,h ne rontsa el a szórakozásom, mert én meg karácsonyra kaptam a 2 jegyet.
Elötte való találkozásunkkor, meg az monta büdös van nálam és ,hogy én zabálok. Menjen már a picsába, salátát ettem natur joghurtból készült dresszinggel, ennél diétásabb kaját még egy fittness farmon sem ehetnék. A büdösről megy annyit , hogy most nagytakarítottam ,mert nagyon felhúztam magam miatta, de nem érzett emmi különbséget, még a lotuszvirág illatú lakásillatosító után sem.
Hülye fasz, az idegeimre megy. Ráadásul a sógornőm az exével jár tornázni. Ha ezek itt szervezkednek ellenem én védtelen vagyok. De ha komolyan ez a retves kurva kell neki, hát mehet Isten hírével. Nem gondolja komolyan , hogy nekem sokáig kéne petrezselymet árulnom. A koncertre is gyönyörű fekete estélyiben mentem, mindenki el volt tőlem ájulva csak ő nem. Hát akkor pukkadjon meg!!! Annyira szeretem , hogy lehet valaki ennyire szemét azzal aki szereti?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat