Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-08-28 Szabadka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-08-28 Szabadka

Hát sok minden történ a legutóbbi jegyzetem óta. Megjártam a Balkánt. Volt szerencsém ellátogatni Szabadkára, ugyanis ott lépett fel az Avatar egy tehetségkutató versenyen, amit természetesen meg is nyertek, jutalmuk egy gyönyörűséges gitár lett. Emellett Tomi magáévá tette a legjobb gitárosnak járó díjat is. A fesztivál érdekes volt, készült egy csomó kép, és mindegyiken úgy néz ki Efti ,mint a banda szex szimbóluma. Sikerült csevapcsicsát ennem, remélem így írják, ami nagyon finom volt.

Mikor már azt hittem, hogy össze fogok esni és elhalálozom szépen csendben akkor megérkeztünk vasárnap 4kor Pestre. Rögtön az új próbaterembe, ahol segítenem kellet padlószőnyeget fektetni. Szuper volt, azt hittem levetem magam a tetőről örömömben, hogy a Balkán mocskát magamon cipelve még dolgozhatok pár órát, mielőtt hazajutok.

Tegnap volt szerencsém részt venni egy rocktörténeti pillanatot jelentő koncerten. A Kispál és Borz lépett fel a ZPben. És Lovasi András 20 percig folyamatosan az aranyeréről beszélt. Elmesélte a műtétjét, a lehető legnagyobb részletgazdagsággal. Ezek után elterült és fekve szólózott végig egy számot, miközben úgy kalimpált, mint egy hátára fordult büdös bogár.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat