Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-08-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-08-06

Holnap költözünk ki a Szigetre. Persze megint nem tudtam aludni, és értelmes fórumozással töltöm az időt. Biztos izgulok a holnap miatt. Hugira kicsit berágtam, mindenkinek beváltotta a karszalagját csak nekem nem.

Fogyasztói élmények topic.
Látom megy itt a nagy Tesco élmény börze. Hát megosztom veletek megboldogult kereskedelmi tanuló éveim legszebb emlékét. A Pólus Tescoban voltam kereskedelmi gyakorlaton. A lejárt húsokat külön hűtőládába kell tenni a jó hústól, amíg el nem szálítják, mert veszélyes hulladék, betegségeket terjeszthet stb. Szóval a lejárt húsos láda elromlott az éjszaka... Na ekkor kezdődött az a fejezet ami megszégyeníhette volna bármely horrorfilmrendező fantáziáját! A húsok kiolvadtak, és mivel nem kóser (kivéreztetett) kaja volt, elkezdett kifolyni a felgyülemlett húslé és vér a ládából. Reggelre hatalmas tócsa gyűlt össze a raktárban, kb. 5 négyzetméternyi vértó. Amely felett döglegyek hadai zümmögtek, fekete bűzös felhőt képezve, mintha rothadásnak indult volna a világ. Elviselhetetlen hullaszaggal megspékelve, amelyből kiderült, már időtlen idők óta nem ürítették a ládát. Persze egyetlen takarítónő sem volt hajlandó összetakarítani egy ilyen mennyiségű , és ilyen szinten undort keltő cuccot. A rendkívül talpraesett raktárvezető kitalálta ha beledob egy kartonpapírt , az majd felszívja mind a tízenvalahány liter vért... persze ,hogy nem jött össze. Csak elkezdtek az emberek a papíron át belelépkedni a vérbe, mert ott átt kellet menni a hulladéktömörítőhöz. És persze tömöríteni való mindíg van, és hova máshova tették volna. Sikerült széthordani véres húslevet az egész áruházban. Már a délutáni műszak fele lement, mire találtak egy takarítónőt aki hajlandó volt felmosi ezt a hullaházat. Aki ezek után meg meri tőlem kérdezni, miért hagytam el a kereskedő pályát, és választottam ,hogy bölcsész leszek, annak még mesélhetek, vannak szép emlékek.

média topic:
A popzene egy iparág, mára már stílusoktól függetlenül. Az emberek egy része azért fizet a zenéért, mert álmokat lát benne. Olyan álmok beteljesülését amit neki soha nem jöhetne össze. Mivel ez üzlet, a leginkább befogadó piacnak kell termelni, és ez messze áll az értelmiségitől... sőt. Az iskolázatlan/műveletlen emberek érdeklősdését a siker és a csillogás kelti fel. Könnyen befogadható, szájbarágosan egyszerű szövegek és lehetőleg első hallásra dúdolható dallam. Ehhez a koncepcióhoz már nem passzol a 80'as éves társadalomkritikája, sem a szókimondás. Nekik jövedelmezőbb egy kitalált életstílust reklámozni, amihez termékeket lehet gyártani. Lásd 50 Cent és a Vitamin Water elnevezésű ásványvize! Megéltük ,hogy egy rapper vízet árul. És miért? Mert ezt is eladhatja. Továbbá nézzük csak meg kikből is lettek ezek a sztárocskák? 50 Cent speciel többször járt börtönben mint könyvtárban, drogot árult a kis szende. Én speciel metált hallgatok, de régebben hallgattam rap zenét is, csak abból már nagyon kiábrándultam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat