Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Metal Mania 2006

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Metal Mania 2006

A Metal Mania frenetikus és fantasztikus volt.12 óra metál! A rengeteg együttes közül csak azokat emelném ki amik nagyon megfogtak. The Dethroners nagyon kellemes csalódás volt, nem vártam tőlük ennyire jó elöadást. A Charon dark goth zenéje nekem abszolut magragadó volt. A kisszinpadra csak egy zenekar erejéigt lestem be , a Black Leaves kellemes hangú énekesnője elcsábitott a nagyszínpadtól. A Moonspell már tavaly is bizonyitott nálam szoval , hozták a formát. Az Anathema kicsit nem illet a felhozatalba, a romantikus vonosnégyes valahogy kicsit kizökkentett a sötétség bugyraiból, de ettől függetlenül kellemes volt. A Therion késett egy órát, ami egyébként megbocsájtható volt , mert állati volt amit lenyomtak.

Egyébként tudom miért késett a Therion. Beszélgettem az egyik backstage munkással aki velük utazik. Maradjunk annyiban , hogy felajánlottak ,hogy tartanak egy kis külön dedikálást nekem , de én nem voltam benne. De azt hiszem más csajok nem csak távolról szeretik csodálni a sztárokat... Nekem ennyit nem ér meg egy aláírás. Meg eleve , ha azzal kezdik , hogy kapok piát is az nekem nagyon gyanús... szóval visszautasitottam a backstage party-t.

Lehet benne leszek a LD-50 -ben. Lefotózott a fotósuk. Ha nem ismernéd akkor ez egy dark, goth újság, én is csak a neten futottam eddig bele. Jófej volt a fotós srác , vagy 10 percig tapizta a hajamat. Nem akarta elhinni , hogy a sajátom. :)

Hát gyerekek aki nem volt ott az nagyon sajnálhatja!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat