Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-09-08

Az emberek vajon miért éreznek mindig olthatatlan késztetést arra, hogy bebizonyítsák milyen orbitális faszfejek is tudnak lenni, amikor már beleringatom magam a hamis tudatba , hogy valaki jófej.
Tegnap tanúja voltam a férfihiszti egy lexikonba illően mintaszerű esetének. Adott egy felnőtt pasi aki nem képes elviselni:
1, A tettei felelősségét, tehát ha jogosan lecseszik valamiért, amit elrontott, már többedszerre. (Nem az élvezetek csúcsa valakire minden áldott nap fél órákat várni a hideg utcán.)
2, Ha a barátnőjét valamiben elismerik, ami neki nem sikerül. (Egy buta bűvész trükk megfejtése.)
3, Ha nem ő van egy társaság középpontjában csak 5 percig is.
4, Ha komoly témákban kellene véleményt nyilvánítania, zavarba jön.
5, És ezek után a saját frusztrációit a kapcsolatra vetíti ki. Értsd: Nem vagyok biztos magamban = Nem vagyok biztos a kapcsolatomban sem. Ami alaptalan, elvégre: mert hülyén viselkedem, nem a barátnőt kell kitenni, hanem: nem kell hülyén viselkedni.

Kedves nőtársaim, a férfihiszti egy létező kór, melynek forrása a büszkeség és a butaság gyilkos elegye. Tenni ellene nem sokat lehet, mert ha igazat adsz neki azzal magadat hozod kellemetlen helyzetbe, ha pedig cáfolni próbálod azzal csak súlyosbítod a tüneteket. A hisztis férfival beszélni nem lehet, mert úgyis csak saját érveit hajtogatja, indoklás nélkül. Egyetlen megoldás, ha otthagyjuk a fenébe, ahol éppen rájön az 5perc, és reménykedünk benne: másnapra kijózanodik és megbánja, hogy hülyén viselkedett, bocsánatot kér, és elkezdi értékelni a nőt. Viszont ha nem józanodik ki, és belelovalja magát a gondolatban, hogy ő milyen macho figura és neki mindent lehet, akkor kérem alássan, tessék letuszkolni még az emlékét is egy képzeletbeli budin, és olyan gyorsan elfelejteni amilyen hamar csak lehet!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat